15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSima s-a intors la Extensiv

Sima s-a intors la Extensiv

Aflat in ultimele sase luni de contract cu FC Extensiv, mijlocasul Petrisor Sima a decis sa nu isi prelungeasca angajamentul cu gruparea olteana. El a semnat un contract cu divizionara A Astra Ploiesti, antrenindu-se in ultima vreme cu formatia prahoveana. Oficialii olteni au anuntat ca il vor suspenda pina la sfirsitul contractului, adica pina in martie 2002, deoarece a parasit Extensivul si se antreneaza cu alta echipa.

Pentru a nu sta in afara fotbalului timp de sase luni, Sima a decis sa se reintoarca in Banie. El a venit ieri-dimineata la antrenamentul formatiei din Parcul Romanescu, unde s-a pregatit alaturi de ceilalti fotbalisti olteni. Sima i-a cerut acordul, in acest sens, antrenorului Sorin Cirtu, spunind ca vrea sa-si respecte contractul cu Extensiv. Cirtu l-a primit la antrenament, insa l-a anuntat ca trebuie sa participe la sedinta Consiliului de Administratie al clubului, care s-a desfasurat aseara. Practic, conducatorii clubului urma sa decida daca Sima va continua sa joace la Extensiv sau va fi suspendat. Se pare ca diriguitorii Extensivului ar fi tentati sa-l reprimeasca pe Sima la echipa, insa numai dupa ce vor purta o discutie serioasa cu el.

La antrenamentul de ieri a participat si noua achizitie, portarul Alexandru Tudor. Acesta a venit de la echipa de tineret a Rapidului si are 18 ani, el fiind imprumutat la Extensiv pina la sfirsitul acestui campionat. Fotbalistii olteni au efectuat aseara cel de-al doilea antrenament al zilei.

Conducatorii Extensivului au renuntat sa mai faca memoriu impotriva arbitrului Berbecaru, care simbata a refuzat doua penaltiuri formatiei oltene. Motivul este simplu: arbitrul vilcean va fi oricum suspendat pentru ca observatorul Mircea Mihail i-a acordat nota 4.

In sfirsit, sa spunem ca managerul general al Extensivului, Ionel Danciulescu, s-a deplasat ieri la Bucuresti pentru a depune un memoriu la Comitetul Executiv al FRF, prin care contesta decizia Comisiei pentru Contracte, Statute si Regulamente care l-a declarat pe Verdes bun de joc pentru Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS