16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea se saturase de atita bine!

Bondrea se saturase de atita bine!

Marian Bondrea a stabilit un mic record, el fiind, ca antrenor principal, de trei ori la cirma tehnica a Universitatii Craiova. Primul mandat a fost si cel mai bun, oltenii aducind in vitrina clubului Cupa Romaniei, editia 1992/1993, Bondrea colaborind bine atunci cu Nicolae Zamfir si regretatul Ion Oblemenco. In urmatorul sezon, Universitatea Craiova, tot cu Marian Bondrea principal, pierde insa surprinzator finala Cupei – editia 1993/1994 – in fata Gloriei Bistrita, iar speculatiile legate de meciurile oficiale cu Bistrita au aparut imediat.

Oricum, Bondrea a fost demis. Readus de George Ilinca in campionatul ’98/’99, mariajul n-a durat asa cum partile convenisera si – in premiera – Bondrea si-a anuntat demisia in plina conferinta de presa, lasind loc la interpretari diverse: ca a fost obligat s-o faca, ca-i orgolios s.a.m.d. In vara acestui an, a fost demis de la FC Arges, explicatiile oferite presei de cele doua parti – conducerea clubului si antrenorul Bondrea – fiind, ca de obicei, confuze. Adus in plina noapte la Universitatea in aceasta vara, Marian Bondrea n-a rezistat sub comanda lui Netoiu decit sapte etape. Dupa egalul cu Rapid, el a decis sa-si dea demisia. Zvonurile spun ca spre acest gest orgolios a fost impins de o cearta cu actionarul Netoiu. Dupa demisia de miercurea trecuta, telefonul lui Bondrea a fost inchis, el refuzind sa faca declaratii presei.

L-am intilnit simbata dimineata prin oras. Chestionindu-l asupra controversatului „divort“ de Universitatea, Marian Bondrea a refuzat dialogul: „Nu comentez. De ce refuz? V-am spus-o si la ultima mea conferinta de presa. Aproape tot ce am declarat celor care m-au sunat mi-a fost rastalmacit si chiar scos din context. Nu urmariti decit «bombite» de presa. Si din acest dialog nu trebuie sa consemnati decit atit: nu comentez. M-ati intrebat daca m-am certat cu actionarul Gigi Netoiu, deci asta preocupa presa in Romania: certuri, scandaluri etc. Am colaborat bine cu cei de la Universitatea, indiferent ca acum am decis, din motive personale, sa-mi dau demisia. In consecinta, cum as putea eu acum sa acuz acesti oameni? Si, apoi, de ce va intereseaza asa de mult acest subiect? In fond, si voi, ziaristii, ati cam cerut, indirect, demisia mea. Ar trebui sa va bucurati! Ca asa-i in Romania, mai ales in Craiova“.

Iata un divort din care, oficial, am inteles cam asa: Netoiu a vrut sa-l tina ca il iubea, Bondrea zice ca oamenii erau deosebiti si nu are ce sa le reproseze, asa ca a demisionat pentru a da satisfactie ziaristilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS