10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn egal cit o infringere

Un egal cit o infringere

• Oltenii au cam fost bombardati cu sticle la Timisoara • Danciu si Domocos au reusit sa acumuleze cite patru cartonase galbene si sint suspendati pentru meciul cu Dinamo • Florin Marin a spus ca este multumit de lotul pe care il are la dispozitie

Universitatea plecase la Timisoara sa ia trei puncte, dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din tirg. In ansamblu, echipa noastra a dominat, dar haotic, iar gazdele (sau macar citiva dintre jucatorii timisoreni…) au tinut neaparat sa scoata un rezultat bun. Spectatorii ne-au fost in permanenta ostili, intaritati oarecum si de maniera de arbitraj a brigazii conduse de Teodor Craciunescu. Prin urmare, sticlele au inceput sa curga cu nemiluita spre banca oltenilor, dar si spre cei trei arbitri…

Fiind la debut, Florin Marin si-a dorit enorm victoria. El a facut o echipa nu foarte diferita de cea cu care obisnuia Bondrea sa joace, dar greselile traditionale din evolutia alb-albastrilor nu au disparut. Desi avusesem citeva ocazii in debutul meciului, scorul a fost deschis de timisoreni, dupa aceea fiind obligati sa alergam dupa egalarea pe care am si obtinut-o pina la pauza.

La reluare, meciul a avut cam acelasi aspect, dar dupa zece minute Maxim a ratat o imensa ocazie, mingea sa de gol fiind scoasa spectaculos de Fane Preda. Puteam obtine si victoria, dar cu citeva minute inainte de a fi schimbat, Cosmin Barcauan a reluat incredibil o centrare, el sutind de la o jumatate de metru de poarta, paralel cu tinta!

Sa adaugam ca dintre jucatorii olteni care au fost sanctionati cu avertismente, Danciu si Domocos au ajuns deja la cota „patru“, asa ca ei vor fi suspendati automat pentru meciul cu Dinamo. In rest, v-am spus, ar fi trebuit sa batem la o echipa care nu fusese in stare sa acumuleze decit un punct pina la meciul cu noi, dar, chiar si asa, Florin Marin s-a declarat multumit de rezultat si a spus ca s-a intors in Banie convins ca are la dispozitie un lot valoros. O sti el ceva ce noi nu stim ?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS