22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMunicipal Rosiori - UFC Electro 0-2

Municipal Rosiori – UFC Electro 0-2

„Dusul rece“ suferit de elevii lui Florin Cioroianu in meciul din runda trecuta cu Pan Group Armata (0-3) a avut darul de a-i trezi si a-i ambitiona pe tinerii jucatori din Valea Rosie. Oltenii au abordat partida de la Rosiori hotariti sa recupereze punctele pierdute in propriul fief si au reusit sa invinga cu 2-0 prin golurile marcate de Sandu (’60) si Zaharia I (’75).

Primele 15 minute ale meciului au fost echilibrate, dupa care oltenii au inceput sa-si impuna jocul, fapt care i-a determinat pe fotbalistii din Rosiori sa se apere si sa recurga uneori la duritati. Cu cinci minute inainte de sfirsitul primei reprize, capitanul gazdelor a fost eliminat de pe teren pentru ca l-a lovit intentionat pe Zaharia II care era cazut la pamint. Dupa pauza, elevii lui Florin Cioroianu s-au distrat cu adversarii lor si, pe linga cele doua goluri inscrise de Sandu si Zaharia I, UFC Electro a avut alte citeva mari oportunitati de a marca, irosite insa de Vilsan, Voicu si Zaharia II.

Fotbalistii gruparii din Valea Rosie au tinut sa-i dedice victoria obtinuta la Rosiori colegului lor Florentin Serban, care a implinit simbata 19 ani. Din pacate, Serban si-a sarbatorit ziua de nastere in spital, unde se afla din cauza unei accidentari grave (fractura de sinus si de piramida nazala) suferita in partida cu Pan Group Armata.

In meciul de la Rosiori, care a fost arbitrat de V. Stanisteanu, V. Banescu (ambii din Buzau) si J. Elekes (Sf. Gheorghe), antrenorul Florin Cioroianu a folosit urmatorii jucatori: Rizan – Sandu, Nicola, D. Popescu – Dina (’85, Vilau), Voicu, Rotaru, Stanciulescu (’50, Zaharia), Minoiu – Vilsan (’88, Dumitrica), Zaharia II.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS