11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFane Nanu a revenit printre titulari

Fane Nanu a revenit printre titulari

Fundasul oltean al echipei Vitesse Arnhem, Stefan Nanu, a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa a cistigat-o simbata, in deplasare, cu scorul de 2-0, in fata gruparii PSV Eindhoven, in etapa a saptea a campionatului Olandei. In urma acestui rezultat, formatia Vitesse Arnhem a urcat pe primul loc al clasamentului campionatului olandez.

In etapa a opta a campionatului Germaniei, Laurentiu Reghecampf si Vasile Miriuta a jucat toate cele 90 de minute in partida pe care echipa lor, Energie Cottbus, a pierdut-o simbata, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Schalke 04. Jucatorul roman al echipei VfL Wolfsburg, Dorinel Munteanu, a jucat pe durata intregului meci cu Kaiserslautern, scor 2-0, disputata simbata, pe teren propriu. In etapa a opta a diviziei secunde a campionatul german, Daniel Ciuca a intrat pe teren in minutul 71 al intilnirii pierdute de gruparea sa, SC Oberhausen, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Karlsruher SC. Ciuca l-a inlocuit pe K. Baumann.

Romanul Catalin Munteanu a fost introdus pe teren in minutul 79 al partidei pe care echipa Espanol Barcelona a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Rayo Vallecano, in etapa a cincea a campionatului Spaniei. Munteanu l-a inlocuit pe Palencia. In etapa a sasea din Segunda Division, fotbalistul roman al echipei Numancia, Laurentiu Rosu, a evoluat pe intreaga durata a meciului cistigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata gruparii Albacete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS