Acasă Sport Stiri diverse

Stiri diverse

UEFA A DAT MECI PIERDUT RAPIDULUI / Paris Saint-Germain s-a calificat in turul al doilea al Cupei UEFA, dupa ce Comisia de Disciplina a Uniunii Europene de Fotbal a decis ieri sa acorde formatiei pariziene victoria, cu scorul de 3-0, in mansa a doua cu Rapid, din primul tur al competitiei europene. UEFA a luat decizia de a acorda formatiei franceze victoria, deoarece stadionul formatiei bucurestene nu avea un generator de electricitate pentru instalatia de nocturna. De asemenea, clubul PSG a fost amendat cu suma de 15.000 de franci elvetieni deoarece a plecat spre Paris fara aprobarea delegatului UEFA. Mansa retur a turului I al Cupei UEFA dintre Rapid si PSG s-a intrerupt in minutul 115, la scorul de 1-0 pentru francezi, din cauza unei pene de curent.

(M.S.)

SUPORTERI – UNIVERSITATEA / Galeria Universitatii ii anunta pe toti suporterii craioveni care doresc sa sustina echipa in meciul de la Timisoara ca sint asteptati simbata dimineata, la ora 1.30, in Gara Craiova. Deplasarea si intrarea la stadion sint gratuite.

TINERETUL A PIERDUT LA TIMISOARA/ Formatia de tineret a Universitatii a pierdut ieri partida disputata, in deplasare, in compania echipei similare a UM Timisoara. Gazdele au cistigat cu scorul de 2-1 (1-0). Golul oltenilor a fost marcat de Plesan, care a transformat o lovitura de pedeapsa in minutul 90. Aurica Beldeanu, tehnicianul Universitatii, a folosit urmatoarea distributie: Banica – Fl. Mihai, Batineanu, Toma, V. Stancu – Nedelica, Stanciuca, Gecaleanu, L. Mihai – Plesan, Bica. Au mai jucat: Cimpoieru, Virtosu, I. Matei, Frunza si Curteanu.

(M.S.)

BURCA SI GRIGORIE LA LOT / Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri componenta lotulului national de tineret, in vederea meciului cu Georgia, care va avea loc pe 5 octombrie. Componenta lotului de tineret: Emilian Dolha, Razvan Stanca – portari; Daniel Balan, Sorin Ghionea, Daniel Galamaz, Adrian Senin, Dorin Semeghin – fundasi; Bogdan Patrascu, Razvan Rat, Nicolae Dica, Ovidiu Petre, Florin Cernat, Lucian Sinmartean, Stefan Grigorie, Ovidiu Burca – mijlocasi, Claudiu Dragan, Florin Bratu, Gigel Bucur – atacanti.

(M.S.)

ARBITRII PENTRU MECIUL CU GEORGIA / Arbitrul slovac Lubos Michel va conduce partida dintre selectionatele Romaniei si Georgiei, care va avea loc pe 6 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Steaua“, in grupa a opta preliminara a CM 2002. Michel va fi ajutat la cele doua tuse de Igor Sramka si Marian Ruzbarski, toti din Slovacia.

Exit mobile version