13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

A plecat Bondrea

• Actionarul Universitatii era suparat mai demult ca echipa nu prea juca nimic
• Varianta oficiala este ca Bondrea si-ar fi prezentat demisia • Unii spun ca el s-a speriat de ce s-ar putea intimpla la meciul cu Dinamo • Florin Marin, Alexandru Moldovan si Ilie Dumitrescu sint favoriti pentru a prelua conducerea tehnica a Universitatii • Echipa a plecat ieri la Herculane, fiind condusa de Cristi Mustaca

Am fost primii care am scris ca Netoiu fusese oarecum obligat sa-l instaleze pe Bondrea la cirma Universitatii si ca mariajul dintre cei doi va scirtii in scurt timp. Iata ca ieri, mai repede decit ne asteptam, legatura s-a rupt. Dimineata, Bondrea trebuia sa plece cu echipa la Herculane, dupa ce tot lotul petrecuse noaptea in cantonament. La un moment dat, Bondrea ar fi primit un telefon si a plecat glont la club. Aici insa varianta presedintelui Viorel Ilinca, bun prieten cu Marian Bondrea, este alta: „In dimineata acestei zile (ieri – n.r.), antrenorul Marian Bondrea mi-a spus ca intentioneaza sa-si dea demisia din motive personale. Am avut imediat o discutie cu el, dar nu pot sa va ofer alte detalii. I-am explicat ca, daca vrea sa plece neaparat, sa-mi depuna o cerere in acest sens, pe care sa o discut cu Gigi Netoiu, cel care ia hotaririle definitive pentru ca el este singurul investitor. Deocamdata, Bondrea este inca angajatul clubului si pina cind domnul Netoiu nu va avea o pozitie oficiala, eu nu pot sa va ofer alte amanunte. Probabil ca, daca nu o sa-l convingem pe Bondrea sa revina asupra deciziei, va trebui sa gasim o alta solutie. Oricum, antrenor pe banca la meciul cu UMT o sa avem. E Mustaca, secundul lui Bondrea.“

E greu de crezut insa daca Marian Bondrea a dormit prost in noaptea de miercuri spre joi si dimineata s-a trezit hotarit sa demisioneze… Mai mult, miercuri seara, Bondrea condusese amicalul cu UFC Electro si nu parea sa aiba vreun gind necurat… Se pare ca, in realitate, Ilinca i-ar fi transmis ieri-dimineata sa nu mai plece cu echipa si, ca situatia sa fie rezolvata elegant, s-a convenit ca Bondrea sa-si insceneze demisia. Se stie ca, orgolios din fire, Marian Bondrea nu a acceptat niciodata sa fie dat afara de la Universitatea si la fiecare astfel de episod am avut parte de fel de fel de scenarii.

Cind a intervenit ruptura definitiva intre Bondrea si Netoiu este mai greu de ghicit. Primul „clinci“ s-ar fi produs simbata seara, dupa meciul cu Rapid, cind Bondrea a intentionat sa-i opreasca pe jucatori in cantonament, enervind pe toata lumea. Fotbalistii ar fi scapat totusi de cantonament doar dupa ce Fane Preda l-a rugat telefonic pe Gigi Netoiu sa intervina si sa-i explice lui Bondrea ca, peste tot, jucatorii pleaca si ei la familii dupa meciuri.

Apoi, intr-una din serile trecute, mai multi fotbalisti ar fi fost controlati acasa de conducerea clubului si doar putini dintre ei ar fi raspuns „prezent“. Prin urmare, Netoiu s-ar fi decis sa-l schimbe pe Bondrea, considerind ca acesta nu este in stare sa-si stapineasca intelept jucatorii, chestiune pe care si noi o invocaseram cu citeva zile in urma.

Ca a fost demisie sau demitere are mai putina importanta. De urmarit este pe cine va pune Netoiu in loc. La un moment dat se vorbea de revenirea lui Florin Marin. Se spune insa ca acesta nu ar mai fi in relatii prea bune cu Gigi Netoiu, plus ca, nu demult, s-a certat cu Mustaca. Iar Cristi Mustaca nu este chiar oricine, el aflindu-se in relatii foarte bune cu fratii Becali. Totusi, la acest nivel si cu interesele enorme care sint in joc, impacarile pot fi uneori spectaculoase. Se pare ca „Flocea“ devenise aseara marele favorit.

Imediat, s-a vorbit de Alexandru Moldovan, un antrenor despre care s-a spus ca a cistigat campionatul cu Raja Casablanca, dar se pare ca el nu i-a antrenat pe marocani decit in prima parte a sezonului. O alta informatie interesanta: se pare ca la hotelul din Timisoara la care s-au facut rezervarile pentru delegatia Universitatii, pe lista apare si numele lui Alexandru Moldovan! Am aflat insa ca au inceput sa se traga sfori pentru aducerea lui Ilie Dumitrescu din Cipru. Ce miza teribila pentru un club la care „stabilitatea“ este un cuvint complet strain!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS