Acasă Sport Extensiv l-a pierdut pe Verdes

Extensiv l-a pierdut pe Verdes

Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF s-a intrunit din nou ieri pentru a analiza situatia atacantului Boby Verdes, jucator aflat sub contract cu Extensiv, dar care insa se antreneaza cu lotul Universitatii. Comisia forului bucurestean a dat cistig de cauza clubului Universitatea, Verdes putind evolua pentru aceasta echipa. Acest lucru se va intimpla dupa ce jucatorul va efectua 12 etape de suspendare. De asemenea, Verdes a fost amendat cu 2.000 de dolari, pentru ca a semnat contracte cu mai multe echipe. Managerul Extensivului, Ionel Danciulescu, a spus ca decizia i-a fost comunicata fara ca membrii comisiei sa invoce vreun paragraf in care sa o incadreze.

Acest caz a fost in atentia respectivei comisii timp de citeva saptamini, de fiecare data aminindu-se, din diverse motive, luarea unei decizii. Verdes este un produs al Scolii de fotbal „Gica Popescu“, clubul Universitatea avind prima optiune de transfer pentru jucatorii proveniti de aici.

In sfirsit, sa spunem ca antrenorul Sorin Cirtu a condus ieri un antrenament pe stadionul din Lunca Jiului, iar astazi fotbalistii divizionarei B craiovene vor intra in cantonament in vederea meciului de simbata cu Universitatea Cluj. Robert Vancea este apt de joc pentru partida cu ardelenii. Partida de simbata va fi arbitrata de N. Berbecaru (Rimnicu Vilcea), P. Drogeanu si C. Grozea (ambii din Braila). Observator federal a fost desemnat bucuresteanul Marian Mihail.

Exit mobile version