5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMai usor cu victoriile, ca se termina banii!

Mai usor cu victoriile, ca se termina banii!

Dintre cele trei echipe doljene care activeaza in esalonul al treilea al fotbalului romanesc, nou-promovata Pan Group Armata se mentine cel mai bine in clasament, ocupind ultima pozitie a podiumului, acumulind 13 puncte dupa sase etape.

Glumind, cineva din conducerea clubului afirma ieri ca jucatorii ar trebui s-o lase mai usor cu victoriile pentru ca oficialii gruparii din Valea Fetii sa nu aiba probleme cu acordarea primelor de joc. Devenind serios, acelasi conducator craiovean a spus ca atmosfera in cadrul echipei este foarte buna dupa victoria cu scorul de 3-0 in confruntarea cu concitadina UFC Electro. Daca oltenii vor continua sa aiba evolutii bune si in celelalte partide din acest tur de campionat, nu ar fi exclus ca in ultima parte a sezonului obiectivul formatiei Pan Group Armata sa fie altul decit cel actual. Adica sa atace promovarea in Divizia B, mai ales ca lotul a demonstrat ca are valoare.

Pentru militari urmeaza simbata un meci dificil in compania celor de la Petrolul Dragasani, formatie care ocupa locul patru in clasament. Tehnicianul de la Pan Group Armata nu poate conta pe Trinculescu si pe Turcila, care sint accidentati. Lotul formatiei craiovene a efectuat ieri doua sedinte de pregatire, care au avut loc pe propria baza sportiva. Intre cele doua antrenamente, elevii lui Jean Georgescu si Florin Oprea nu au plecat acasa, ci au ramas in semicantonament la una dintre unitatile militare din vecinatatea stadionului. Chivu, Raicea, Pantelimon si ceilalti fotbalisti din Valea Fetii vor efectua astazi doar un singur antrenament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS