27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Alibiul Domocos

Nimeni nu neaga ca Viorel Domocos a facut un meci slab cu Rapidul, lucru care nu prea i s-a intimplat de mult timp. De aici insa, si pina la a-l face oarecum raspunzator de semiesecul inregistrat de Universitatea este cale lunga.

Ne asteptam totusi ca Bondrea sa-si apere jucatorul dupa meci, mai ales ca, de cind a inceput campionatul, Domocos a fost printre putinii care au mai jucat si fotbal, de pe urma evolutiilor sale, de multe ori spectaculoase, cistigind la imagine inclusiv actualul antrenor al Universitatii.

Din pacate, Marian Bondrea a tinut sa spuna neaparat ca Viorel Domocos a facut un meci slab si ca, la un moment dat, din cauza nervilor nu mai putea fi rational, abordind complet aiurea anumite faze importante. Totusi, Bondrea s-a oprit aici si nu a mers mai departe ca in cazul lui Dragomir, un alt tap ispasitor scos dupa meciul cu FC Brasov, dar care a ajuns automat la echipa de tineret.

Este greu de crezut ca in asemenea conditii Bondrea va reusi sa-si apropie jucatorii. Si ei, ca si noi de altfel, s-ar fi asteptat ca antrenorul sa-si recunoasca in primul rind propriile greseli pentru ca, altfel, este usor sa dai vina pe altii doar pentru a iesi tu basma curata.

Sintem convinsi ca Viorel Domocos va depasi cu brio momentele nefaste pe care le traverseaza, el fiind genul de fotbalist supertalentat pentru care zilele slabe sint accidente nefericite, dar rare. La fel, suporterii asteapta si revenirea lui Ionut Dragomir, fundasul exilat de Bondrea la tineret fiind oricum peste solutiile incercate in ultimele meciuri pe banda stinga, Baldovin si Daniel Rednic.

Pina la urma, pentru ca tot ii place sa dea exemple din campionatul italian, Bondrea va trebui sa dea dovada de mai mult tact in relatiile cu jucatorii pentru ca el nu are lotul lui Inter sau Lazio Roma sa inlocuiasca pe oricine si oricind. Vrem, nu vrem, Viorel Domocos si Ionut Dragomir, cu toate neajunsurile lor, sint oameni de baza ai actualei echipe si nu ar fi exclus ca tocmai ei sa-l salveze vreodata pe Bondrea, fara sa astepte neaparat recunostinta acestuia…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS