Acasă Sport Marian Bondrea sau Florin Marin?

Marian Bondrea sau Florin Marin?

Presa de ieri anticipa ca dupa meciul cu Dinamo n-ar fi exclus ca antrenorul Marian Bondrea sa fie inlocuit cu Florin Marin. Si asta ca urmare – se scria ieri – ca deznodamintul partidei Universitatea – Dinamo ar fi deja stabilit de Netoiu, adica prima lui iubire, Dinamo, ar cistiga pe „Ion Oblemenco“. Surprinsi de aceste scenarii (teoretic insa totul e posibil!), i-am contactat ieri pe cei doi antrenori.

„Intr-un cotidian din Bucuresti, se scrie ca este posibila schimbarea antrenorului principal Bondrea cu…“. N-am apucat sa-mi continui ideea, ca Florin Marin mi-a taiat-o scurt: „Si ce ma priveste pe mine aceasta problema?“ I-am explicat ca se presupune ca Florin Marin i-ar lua locul lui Bondrea peste doua saptamini! Florin Marin: „N-am discutat cu nimeni asa ceva. Nu stiu absolut nimic de aceasta varianta a presei. Sint in drum spre Piatra Neamt, la antrenament. Si sint, va reamintesc, sub contract cu Ceahlaul“.

Marian Bondrea s-a aratat la fel de surprins: „De unde sa stiu eu aceste probleme? Nu mi-a spus nimeni din conducere asa ceva, cum ca ar fi posibil sa fiu schimbat. Dar presa, v-am mai spus-o, publica multe informatii aiurea, neverificate. Arunca cineva un zvon din asta si unii il preiau drept informatie. V-am explicat si la conferinta de presa de saptamina trecuta, unii numai cu chestii din astea se ocupa in tara asta! Nu cred ca un antrenor se poate schimba chiar asa de usor. Dupa parerea mea umila si ca nepriceput in ale fotbalului, lucrurile nu merg chiar asa de rau la Universitatea. Sint multe explicatii logice si obiective privind situatia actuala. Unii jucatori au revenit in lot dupa accidentari, altii, dupa o anumita perioada de inactivitate. Trebuie omogenitate de grup. Si totusi echipa joaca parca ceva. Sintem doar la etapa a saptea. Daca ar fi sa va dau un exemplu, as spune ca patronii de la Lazio au cheltuit pentru acest sezon aproximativ 200 de milioane de dolari. Si dupa primele patru etape sint «ciuca batailor» in Serie A! Si nimeni nu le face atmosfera care este la Craiova. Aici nu vrem sa scoatem in fata decit lucrurile gen «bombe de presa», desi altele sint evidente. Va dati seama in ce tensiune joaca si echipa?“

Altfel, ieri-dimineata a fost o sedinta de pregatire, iar astazi sint programate doua antrenamente. Plecarea spre Timisoara este prevazuta pentru vineri.

Exit mobile version