12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Nu va fi usor

Divizia B, seria a II-a, etapa a 7-a

Minaur Zlatna – FC Extensiv


• Stadion „Minaur“, Zlatna, simbata, ora 11.00

• Formatii probabile:

Minaur: Rusu – Toader, C. Pop, Himcinschi, Kiraly – Chivescu, Beza (D. Neamtu), Ad. Popa, Ceausu – S. Marginean, Casoltan. Antrenor: J. Gavrila.

Extensiv: Stoianov – Ghindeanu, Mieila, Cotora, Panc – Laczko, Vancea, Cristescu, Sola – Neagoe, Musat. Antrenor: S. Cirtu.

• Vor arbitra: Al. Diaconu – Gh. Badea, S. Prodan.

La prima vedere, s-ar parea ca FC Extensiv are o deplasare facila astazi la Zlatna. Gazdele nu stau extraordinar in clasament (locul 11, cu -4 la adevar), iar oltenii au inceput in forta campionatul, fiind neinvinsi in cele sase etape scurse pina acum.

Totusi, Zlatna beneficiaza de citiva jucatori cu experienta, Himcinschi, Ceausu, S. Marginean si Casoltan find piesele grele ale trupei lui Jean Gavrila. Apoi, este putin probabil ca gazdele sa se impace cu postura de victime, un eventual esec ingreunindu-le si mai mult situatia.

Joi, la plecarea din Banie, Sorin Cirtu era constient ca partida de astazi nu va fi deloc usoara. Adversarii isi vor lua probabil toate masurile pentru a nu pierde puncte, plus ca Extensiv si-a cam facut dusmani prin Capitala care nu vad cu ochi buni ascensiunea rapida a divizionarei noastre B.

Din fericire insa, Cirtu are lotul valid si este in masura sa alinieze formula standard. Totusi, ramine de vazut daca antrenorul craiovenilor va miza pe Eugen Neagoe din primul minut, valorosul atacant oltean suferind o accidentare serioasa saptamina trecuta. Sa speram insa ca FC Extensiv va slaloma printre capcanele intinse de unii sau de altii si va ramine neinvinsa si dupa etapa de astazi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS