3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport3 - 2 cu moldovenii

3 – 2 cu moldovenii

Selectionata Romaniei, alcatuita numai din jucatorii care evolueaza in tara, a invins marti seara cu scorul de 3-2 (2-1) reprezentativa similara a Moldovei, intr-o partida de verificare care s-a disputa la Bacau. Golurile selectionatei noastre au fost marcate de atacantul lui FCM Bacau, Catalin Cursaru (‘4, ’27), si de mijlocasul Universitatii Craiova, Viorel Domocos (’56, din penalti). Pentru moldoveni au inscris Gaindamasciuc (’38) si Patiula (’54). Alaturi de Domocos, un alt jucator al Universitatii Craiova, Ovidiu Burca, a evoluat pe toata durata partidei de marti seara, el primind in minutul 37 un cartonas galben.

Selectionerul Gheorghe Hagi a abordat meciul cu urmatorii jucatori: Vintila – Apostol, Ghionea, Vatavu, Lacusta – Todoran, Burca, Domocos, G. Coman – Pitu, Cursaru. Au mai jucat: Munteanu, Galamaz, Cristocea, Negoita, Sinmartean, Mazilu. Partida a fost arbitrata destul de slab de brigada alcatuita din V. Anghelinei, Gh. Negoita si A. Drogeanu.

In meciul reprezentativelor de tineret, care s-a disputat la Onesti, Romania a invins Moldova cu scorul de 4-2 (1-1). Golurile selectionatei tricolore au fost marcate de Bucur (2), Senin si Croitoru. Si in aceasta partida Universitatea Craiova a avut un reprezentant, mijlocasul Stefan Grigorie, care a fost titular, fiind inlocuit, dupa o ora de joc, de catre Mihut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS