Acasă Sport Netoiu a dat primele. La lautari!

Netoiu a dat primele. La lautari!

La Universitatea s-a intocmit un regulament de ordine interioara care sta agatat in cui pentru ca nu vrea sa-l semneze nimeni. Jucatorii au facut front comun si refuza sa dea cu pixul pe o hirtie care la sfirsitul campionatului i-ar putea lasa mai saraci cu citeva mii de dolari. Cam asa s-a intimplat la finalul sezonului trecut, cind alb-albastrii au avut surpriza sa constate ca li s-au oprit bani din contracte pentru ca nu isi indeplinisera obiectivul.

Multi au miriit atunci, pe buna dreptate, considerind ca locul slab ocupat finalmente de Universitatea s-a datorat unor meciuri cu cintec regizate de Gigi Netoiu si in care oltenii au fost, invariabil, invinsi.

Revenind la actualul regulament de ordine interioara, lucrurile stau cam asa: acum sta la dospit, dar nimeni nu stie daca si cum va functiona. Povestea este si un pic hazlie, pentru ca jucatorii il cauta de citeva saptamini pe Netoiu sa-i spuna ca n-au chef sa-si semneze propriile amenzi, iar actionarul se da suparat si refuza orice discutie, desi ar mai avea de achitat si vreo doua prime. Tot asteptindu-si banii, citiva dintre fotbalistii Universitatii au izbucnit ieri in ris dupa ce au citit ultima pagina a Gazetei Sporturilor: „Ia uite, ca nea Gigi a inceput sa deblocheze primele! Deocamdata, a inceput sa le dea la lautari, poate ajunge si pe la noi“. Scria acolo ca, fiind prezent la o petrecere oferita de vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Dan Matei Agathon (actualul ministru al turismului), Gigi Netoiu l-a copiat pe mentorul sau, Giovanni Becali, si a inceput sa arunce cu bani in orchestra. Numai ca, in timp ce Becali nu este patron de echipa si deci nu are prime restante de achitat, fotbalistii lui Gigi Netoiu isi asteapta banii in Banie si, eventual, meciul de simbata cu Rapid. Asta este, nu oricine poate fi lautar.

Exit mobile version