Acasă Sport Eram obligati sa cistigam

Eram obligati sa cistigam

Desi a cam ris toata lumea de ceea ce s-a intimplat la Piatra Neamt, ca olteni nu ne suparam ca Universitatea a batut. Trecem senini si peste faptul ca la „Procesul etapei“ s-au prezentat in sictir faze haioase derulate sub Pietricica si asteptam cu interes partida de simbata, cind pe „Ion Oblemenco“ va poposi Rapidul lui Copos.

De altfel, se spune ca Gigi Netoiu a tinut mortis sa bata la Piatra Neamt tocmai de frica giulestenilor. Nu de alta, dar, inainte de meciul cu Ceahlaul, alb-albastrii erau la „-2“ in clasamentul adevarului si o eventuala infringere in fieful lui Gheorghe Stefan coroborata cu un nedorit esec simbata viitoare ne-ar fi plasat in dreptul unui disperat „-5“.

Despre Rapid se spune ca este cea mai in forma echipa a momentului, desi in ultima etapa s-a cam chinuit acasa cu Bacaul, in timp ce rivalele sale, Steaua si Dinamo, au zburdat.

Apoi, Copos este hotarit sa isi lase echipa in pace sa joace si da impresia ca vrea sa renunte la jocurile de culise care l-au facut celebru in ultimele sezoane. Mai mult, finantatorul Rapidului s-a declarat scirbit de atitudinea unor personaje cu greutate din fotbalul romanesc, demisionind din functiile executive detinute la clubul giulestean. Printre cei vizati de revolta lui Copos s-a aflat, daca va mai amintiti, si Gigi Netoiu, cel care ii va fi adversar simbata.

Prin urmare, sintem convinsi ca giulestenii vor veni in Banie hotariti sa nu plece cu mina goala. Cu ei nu va fi loc de vreo intelegere, pentru ca George Copos s-a trezit si se pare ca a renuntat sa-l copieze pe Gheorghe Stefan sau Gigi Netoiu. De fapt, cind il rascumperi pe Pancu cu o suma considerabila – se vorbeste de 800.000 de dolari – este normal sa ceri echipei sa-ti ofere performante curate.

In aceste conditii, Universitatea este condamnata simbata sa-si demonstreze valoarea adevarata. Oricum, oltenii sint obisnuiti sa aiba prestatii bune impotriva adversarilor de calibru din Capitala si sint obligati acum sa respecte traditia, mai ales dupa evenimentele de la Piatra Neamt. Daca va cistiga simbata, Universitatea isi va mai spala din pacate si pariem ca toata lumea va uita de controversatul meci cu Ceahlaul. In schimb, se spune ca un rezultat negativ l-ar determina pe Netoiu sa scoata din buzunar plicul cu numele viitorului antrenor. Tocmai de aceea, Bondrea va trebui sa fie foarte atent in aceasta saptamina si sa pregateasca perfect confruntarea cu giulestenii. Nu de alta, dar Gigi Netoiu are nevoie uneori doar de un singur rezultat prost pentru a lua decizii majore, iar impresia noastra este ca la Piatra Neamt nu a urmarit neaparat sa-l salveze pe Bondrea, ci zestrea saraca a echipei.

Exit mobile version