10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDivizia C, seria a IV-a, etapa a 5-a

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 5-a

Forestierul Stilpeni – Electro Craiova

Inaintea meciului de astazi, din deplasare, cu Forestierul Stilpeni, situatia din sinul lotului divizionarei C UFC Electro este destul de tensionata, jucatorii fiind nemultumiti pentru ca de citeva luni nu si-au mai primit drepturile financiare. Primul semn de rebeliune a aparut joi, cind unul dintre cei mai talentati jucatori ai echipei craiovene, Claudiu Sandu, a anuntat ca nu se mai prezinta la antrenament deoarece nu si-a incasat de mult timp banii care i se cuveneau. Dupa o noapte de gindire, Sandu a revenit asupra acestei decizii si ieri s-a alaturat coechipierilor sai.

Antrenorul Florin Cioroianu l-a inclus pe Sandu in lotul pentru meciul de astazi, insa tehnicianul craiovean a spus ieri ca fotbalistul oltean nu va mai juca titular. Cioroianu mai are probleme si cu un alt jucator de valoare, Dragos Popescu, acesta resimtindu-se dupa un contact mai tare pe care l-a avut cu Minoiu la antrenament. Dragos Popescu a fost totusi inclus in lotul pentru partida de la Stilpeni, iar acasa au ramas Stanciulescu (accidentat) si Mihalache. In aceste conditii, UFC Electro ar putea juca astazi in urmatoarea distributie: Poenaru – G. Oprea (D. Popescu), Nicola, Minoiu – Voicu, Vilsan, Rotaru, Zaharia I, V. Oprea – Zaharia II, Fl. Serban.

Partida dintre Forestierul Stilpeni si UFC Electro va incepe la ora 11.00 si va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Mihai Nan (Turda), Emeric Gonivesi (Cimpia Turzii) si Dacian Uifalean (Cluj-Napoca). Observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Liviu Micu (Tirgu Jiu).

• Daniel BISTRICEANU

Pan Group Armata – Rulmentul Alexandria

Derbiul seriei a patra a Diviziei C se va juca astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Fetii, intre ocupanta pozitiei a doua a clasamentului, Pan Group Armata, si lidera Rulmentul Alexandria. Despre aceasta partida, antrenorul formatiei oltene, Jean Georgescu, a spus: „Este o intilnire cu miza mare. Nu stiu daca echipele aflate acum pe primele doua locuri in clasament, Rulmentul si Pan Group Armata, sint intr-adevar cele mai bune din serie sau ocupa aceste pozitii doar datorita conjuncturii. Vom vedea acest lucru pe parcurs si bineinteles ca astazi vrem sa cistigam.“

Tehnicianul echipei craiovene are inaintea acestui meci citeva probleme de efectiv, Trinculescu, Velica si Grigore aflindu-se in perioda de recuperare dupa niste accidentari suferite recent. Jean Georgescu va trimite probabil in teren urmatorul „unsprezece“: Irimin – Dinu, Tanasie, Ghita, Grigore – Raicea, Negrea, Pantelimon, Burghiu – Chivu, Turcila.

• Daniel BISTRICEANU

Dunarea Calafat – Juventus

Dunarea Calafat sustine astazi, de la ora 11.00, in propriul fief, un meci important in compania echipei bucurestene Juventus. Dupa ce in etapa precedenta a remizat pe terenul din Calafat cu National Giurgiu, fiind detronati astfel din pozitia de lideri, elevii lui Marian Bicu doresc sa se reabiliteze astazi in fata propriilor suporteri. Tehnicianul formatiei oltene este insa mai precaut ca oricind: „Avem un meci greu, cu o echipa care in patru etape nu a pierdut nici o partida si a incasat doar un gol. Vom incerca insa sa ne impunem jocul si bineinteles ca sper intr-un rezultat bun.“

Marian Bicu nu are probleme de efectiv pentru partida de astazi. In aceste conditii, Dunarea Calafat ar putea juca impotriva echipei din Bucuresti in urmatoarea alcatuire: Combei – Pasarica, Dorobantu, Cita – Dita, Iancu, Icalas, E. Corneanu – Epure, Coltatu, Chiva.

• Daniel BISTRICEANU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS