11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandu s-a saturat de saracie si a plecat

Sandu s-a saturat de saracie si a plecat

Unul dintre cei mai talentati jucatori de la divizionara C UFC Electro, Claudiu Sandu, a informat ieri conducerea clubului ca nu se mai prezinta la antrenamente. Sandu a decis astfel dupa ce a asteptat citeva saptamini sa i se achite macar o parte din restantele financiare. Luat prin surprindere, antrenorul Florin Cioroianu a intrat in vestiar si i-a rugat pe ceilalti jucatori sa-i spuna cinstit daca mai rezista in continuare la echipa, toti avind de incasat diferite sume restante de citeva luni. Baietii din Valea Rosie s-au sfatuit citeva minute si au promis ca astazi vor face deplasarea pentru meciul de miine cu Forestierul Stilpeni, din cadrul etapei a cincea a seriei a patra a Diviziei C.

Ramas fara Sandu, Cioroianu are probleme si cu Dragos Popescu, acesta resimtindu-se dupa un contact mai tare pe care l-a avut cu Minoiu la antrenament. Dragos Popescu a fost totusi inclus in lotul pentru meciul de la Stilpeni, in schimb va ramine acasa Stanciulescu, caruia i s-a facut o incizie dupa ce i s-a infectat degetul mare de la piciorul sting.

Practic, in curtea celor din Valea Rosie situatia este foarte delicata. Desi a aflat ca jucatorii sint din ce in ce mai tentati sa plece pentru ca nu ii mai plateste nimeni, Gigi Netoiu nu a dat inca nici un semn de viata. Se aude insa ca uzina ELECTROPUTERE ar fi dispusa sa investeasca mai mult in echipa, cu conditia ca Netoiu sa renunte la o parte din cele 80 de procente pe care le detine din activele UFC Electro. Deocamdata, acesta este de negasit, iar reprezentantul sau in Banie, presedintele Universitatii, Viorel Ilinca, se da suparat si nu mai vorbeste cu nimeni.

Sa mai spunem ca partida dintre Forestierul Stilpeni si UFC Electro se va disputa miine, de la ora 11.00, si va fi arbitrata de o brigada alcatuita din Mihai Nan (Turda), Emeric Gonivesi (Cimpia Turzii) si Dacian Uifalean (Cluj-Napoca). Observator din partea Federatiei Romane de Fotbal a fost delegat Liviu Micu (Tirgu Jiu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS