11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSifonarea propriei imagini

Sifonarea propriei imagini

Imaginea clubului fanion Universitatea este, in prezent, una in vizibila cadere. Nu vorbesc de faptul ca oltenii nu au nici un magazin de prezentare, in timp ce alte cluburi din Romania isi achizitioneaza si magazine mobile. In Craiova, daca cineva ar dori (si au fost cazuri) sa-si procure un fanion, nu are de unde. Nici programe de meci, nimic.

Reprezentantii mass-media n-au acces la sediul clubului, decit la conferintele de presa, iar la sedintele de pregatire de la cantonamentul din Lunca Jiului, portareii de acolo ne alunga si din fata intrarii: „Stati pe trotuar, n-aveti voie sa va apropiati nici de poarta. Asa sint dispozitiile“. Purtatorul de cuvint, desi incearca sa fie cu toata presa amabil, nu poate sa ofere raspunsuri la toate intrebarile noastre: „Ce s-a intimplat cu semnarea regulamentului de ordine interioara, comentat si chiar contestat de unii jucatori? De ce aceasta bataie de joc fata de satelitul UFC Electro? Care-i adevarul privind mazilirea lui Dragomir? s.a.m.d.“ La acestea, ofiterul de presa nu are raspunsurile asteptate. Citesc in presa de ieri ca si presedintele Viorel Ilinca ar fi intrat in silenzio stampa pe motivul ca declaratiile sale ar fi fost intotdeauna rastalmacite si trunchiate. De pomina a fost ziua cind Claudiu Niculescu a fost declarat liber de contract si imediat a semnat un contract cu Dinamo. Toate posturile TV anuntau acest eveniment la buletinele de stiri de seara, dar peste aproximativ o ora, intr-o emisiune TV locala, purtatorul de cuvint a spus transant: „Niculescu este in cantonamentul Universitatii de la Sfintu Gheorghe. Asa mi-a spus presedintele clubului, dl Viorel Ilinca“.

Dar imaginea sifonata a Universitatii este data si de rezultate. Dupa cinci etape, oltenii au obtinut doua victorii: una cu cintec – asa pretinde presa care a vazut „live“ meciul cu Bistrita si alta norocoasa, cu FC Arges. Despre ultimul meci de acasa, 0-0 cu FC Brasov, un fost component al Craiovei Maxima, Rodion Camataru, a spus: „Meciul a fost foarte slab, iar evolutia Universitatii intr-adevar dezamagitoare. Dar pentru cine cunoaste adevarata stare de fapt de la Universitatea, explicatiile pentru situatia actuala sint simpe. Nu mai fac alte declaratii, iarasi pot fi rastalmacite si cine stie ce va mai declara actionarul principal. Oricum, eu la stadion nu mai vin cit este Netoiu. Dar, v-am spus, va veni ziua cind noi, cei care am scris istorie cu Universitatea in Europa fotbalistica, vom ajunge la conducerea Universitatii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS