14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJucatori cu probleme si antrenor chemat la raport

Jucatori cu probleme si antrenor chemat la raport

Valorosul mijlocas al Universitatii, Marius Sava, a decis ieri sa plece la Bucuresti pentru un control medical riguros. Avind interdictie la efort dupa o leziune a muschilor coapsei stingi, „Savarina“ a lipsit de la ultimele doua partide oficiale ale Universitatii, absenta sa fiind una dintre explicatiile evolutiei penibile a atacului oltean.

Crezind initial ca durerile de la coapsa erau provocate de o simpla contractura, Sava a avut neplacerea sa constate ca leziunea ar putea fi de alta natura, el nereusind decit sa faca alergari usoare. Prin urmare, Marius l-a sunat ieri pe medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, solicitindu-i un control urgent. Primind acceptul acestuia, el s-a urcat dupa prinz in masina, demarind in tromba spre Bucuresti.

Dragomir merge cu tineretul

„Retrogradat“ la echipa de tineret dupa ce simbata a avut o scurta altercatie cu Bondrea, Ionut Dragomir a acceptat sanctiunea, desi a fost destul de afectat. Fara sa faca figuri, el s-a pus la dispozitia lui Aurica Beldeanu si astazi va face deplasarea spre Piatra Neamt cu echipa de tineret. Meciul echipelor de sperante ale Ceahlaului si Universitatii se va disputa miine, cu 48 de ore inaintea partidei vedeta.

Alistar este tot suparat

Fundasul Angelo Alistar nu s-a prezentat nici ieri la cele doua antrenamente ale Universitatii, confirmind ca nu i-a trecut supararea pe Bondrea. De fapt, Alistar a fost deranjat pentru faptul ca inaintea partidei cu FC Arges a fost tinut vreo patru zile in cantonament, iar simbata, in ziua partidei, a avut surpriza sa constate ca nu a prins un loc nici macar pe banca de rezerve. Se pare ca nici Bondrea nu il prea mai agreeaza pe fundas, el considerind ca Alistar a ratat doua sanse mari de a se impune printre titulari, dar a dezamagit atit cu FC Arges acasa, cit si cu Petrolul in deplasare.

Bondrea a fost „urecheat“

Antrenorul principal al alb-albastrilor, Marian Bondrea, a fost convocat luni seara, la Bucuresti, Gigi Netoiu fiind foarte suparat dupa ultimele evolutii neconcludente ale echipei. Bondrea s-ar fi aparat dind vina pe mentalitatea paguboasa a unora dintre jucatori si a sustinut ca la nivel de lot este momentul sa se taie in carne vie. De altfel, el incepuse deja „actiunea“, trimitindu-l pe Dragomir la tineret si se aude ca ar fi tentat sa nu-l mai primeasca sub nici o forma pe Alistar la echipa.

Surse din anturajul lui Netoiu sustin insa ca acesta este in cautarea unui nou antrenor, dar ca o decizie definitiva va fi luata cel mai devreme dupa meciul cu Ceahlaul de la Piatra Neamt.

Echipa mare pleaca miine

In perspectiva dificilei partide de simbata, oltenii vor pleca din Banie joi dimineata si vor innopta probabil la Focsani. Se vorbeste ca Bondrea ar fi tentat sa faca modificari serioase in echipa, fiind constient ca in fata Ceahlaului lui Florin Marin isi va juca practic viitorul.

Mai mult ca sigur din lot vor lipsi Sava si Cezar Dinu, iar despre Ionut Dragomir se spune ca asteapta o minune, adica sa evolueze foarte bine la tineret si sa-l convinga pe Bondrea sa-l opreasca si pentru meciul echipelor mari! Situatie putin probabila, sa recunoastem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS