Acasă Bani & Afaceri Un an peste aşteptări pentru Centrul de Imagistică Phoenix Medicover

Un an peste aşteptări pentru Centrul de Imagistică Phoenix Medicover

Centrul Medical Phoenix Medicover de pe strada Dimitrie Gerota

La numai un an de la deschiderea Centrului de Imagistică de pe strada Dimitrie Gerota din Craiova, Centrul Medical Phoenix Medicover a agregat o echipă solidă de specialişti şi a atras mii de pacienţi care le-au acordat acestora votul de încredere.

Bilanţul de succes al acestei perioade a fost primit de echipa Phoenix Medicover cu recunoştinţă şi cu un sentiment crescut de îndatorire. Pentru că, în viziunea Phoenix Medicover, încrederea pacienţilor nu poate fi altfel recompensată decât cu respect deplin şi cu responsabilitate. Cu obligaţia de a oferi medicină la cele mai înalte standarde.

Curând, şi computer tomograf la Phoenix Medicover

“Adresabilitatea pe care am avut-o în acest an de activitate la Centrul de Imagistică Phoenix Medicover Gerota ne-a depăşit întru totul aşteptările. Am avut un aflux incredibil de pacienţi. Cu această ocazie, ţinem să le transmitem cele mai calde mulţumiri tuturor celor care ne-au ales pentru încrederea oferită”, a transmis dr. Ionuţ Vasile, manager unitate Phoenix Medicover.

Investiţiile în Centrul Medical de pe strada Gerota vor continua şi în perioada următoare, astfel încât acesta să ofere absolut toate serviciile imagistice, la cel mai ridicat nivel.

“Urmează să completăm serviciile noastre de imagistică în viitorul apropiat prin achiziţionarea unui computer tomograf de înaltă performanţă. Vom avea astfel un centru de imagistică dotat complet, care va deservi întreaga regiune. În prezent, avem deja şase medici imagişti şi echipa continuă să se extindă”, a menţionat managerul Phoenix-Medicover, dr. Ionuţ Vasile.

Servicii de second opinion şi third opinion, oferite de medici din Capitală sau din Europa

Un detaliu important pentru pacienţi este că, în cadrul Centrului de Imagistică, există posibilitatea accesării unor servicii medicale precum “second opinion” – opinii medicale suplimentare oferite de către nume prestigioase din Bucureşti – şi chiar “third opinion”, furnizate de medici din centre universitare din Europa.

Radiografii prin CAS, începând din iulie

De la 1 Iulie, serviciile de imagistică în contract cu Casa de Asigurări se vor extinde. Astfel, pe lângă RMN, pentru care există deja contract cu CAS, pacienţii vor putea beneficia şi de radiografii în baza biletelor de trimitere.
“O altă veste importantă pentru pacienţii Phoenix Medicover este apartenenţa clinicii la programul național de recoltare Papanicolau, pacientele putând fi examinate gratuit, tot în baza biletului de trimitere, de această investigaţie atât de importantă pentru prevenţia cancerului de col uterin”, a adăugat dr. Ionuţ Vasile.

Cabinete în contract cu CAS la Phoenix Medicover – Gerota

De altfel, centrul medical are numeroase alte cabinete în contract cu Casa de Asigurări: ortopedie, urologie, ginecologie, cardiologie, pneumologie, chirurgie pediatrică, neurologie, medicină internă, endocrinologie, dar și alte specialități: chirurgie generală, ortopedie pediatrică, ecografie.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.phoenix-hospital.ro sau pe Fb.com/centrulmedicalphoenix.

Citeşte şi: Cel mai nou RMN din Craiova, în contract cu CAS, la noul punct de lucru Phoenix Medicover

Exit mobile version