Acasă Sanatate Medicina Realizări medicale românești – Procedura alpha 2-macro globulinică de regenerare celulară

Realizări medicale românești – Procedura alpha 2-macro globulinică de regenerare celulară

Realizări medicale românești – Procedura alpha 2-macro globulinică de regenerare celulară

TRATAREA BOLILOR DE OASE: reușită românească de excepție

  • fără durere,
  • fără internare,
  • fără risc terapeutic,
  • fără bisturiu.
  • fără protezare

Procedura alpha 2-macro globulinică de regenerare celulară nu este un tratament cu o singură ședință (cum sunt de exemplu, operațiile), ci presupune o serie de circa 8-10 ședințe; posibil chiar de mai multe, întrucât nu putem anticipa cât de repede sau de încet o să reacționeze un pacient/ă la acest tratament. Ședințele nu se fac zilnic, ci la un interval de 10-14 zile una față de cealaltă.

O ședință durează circa 80-90 de minute, după care se poate pleca înapoi acasă, conduce mașina (dacă e cazul), fără nici un risc și fără să fie nevoie de nici un fel de internare.

Toate ședințele de tratament sunt injectabile; în cursul fiecărei ședințe se vor face aproximativ 20-25 injecții, lucru care însă nu trebuie să intimideze pentru ca acele folosite sunt foarte subțiri. Indiferent de tehnica abordată, ședințele nu vor fi dureroase; pacienții vor simți o senzație de presiune în zona injectată.

La începutul ședinței, se vor recolta câteva eprubete de sânge, exact ca atunci când se recoltează sânge pentru analize (a se înțelege că se recoltează sânge pentru tratament, fără a influența programul alimentar al pacientului). Din acesta se vor obține așa-numitele „fracții autologe” folosite ulterior la repararea țesutului bolnav: os, cartilaj, tendoane sau ligamente.

După recoltarea sângelui de la pacient, acesta se prelucrează printr-o tehnică dezvoltată la Clinica Orto Oxacell din Târgoviște.

Această procedură este complet diferită de cea de obținere a PRP-ului pentru că se practică total diferit și se obțin fracții complet diferite.

Dacă obținerea PRP-ului duce la o plasmă îmbogățită cu trombocite, un produs extrem de simplu și insuficient terapeutic, prin tehnica medicală din Clinica Orto Oxacell se obține alpha 2-macro globulina (A2M), care rezolvă în profunzime întregul paletar de factori care au dus la apariția și la dezvoltarea bolii osteo-articulare respective.

Apoi, urmează etapa de activare a A2M-ului cu ajutorul celui mai puternic laser medical cu acțiune la nivel celular: în acest fel, celulele stem iau „amprenta” țesutului din jur și se vor transforma în țesut nou: os, cartilaj, tendoane sau ligament, ce va umple zonele bolnave ca un fel de „chit special”, pentru a-l reface în integralitate.

Atunci când a fost adus în țară, era singurul laser de acest gen din România și al 4-lea din lume (mai sunt două în Israel, unul în Statele Unite și unul în Târgoviște-România la Clinica Orto Oxacell).

Astfel, am reușit, încă din acea perioadă, să ne conturăm o nouă identitate: TERAPII MEDICALE ÎN FORMULE AVANGARDISTE, multe dintre ele noutăți absolute pe plan mondial incluse într-o paletă de SERVICII DE ÎNALTĂ CLASĂ:

-ECHIPAMENTE HIGH-TECH DE ULTIMĂ ORĂ

-EXCELENTĂ EXPERTIZĂ ÎN DOMENIU, obținută în urma a NUMEROȘI ANI DE STUDII și a COLABORĂRII cu UNII DINTRE CEI MAI MARI PROFESORI AI MOMENTULUI.

Cât costă această terapie? Are contraindicații ? Ce altceva se poate spune despre un asemenea tratament ?

Un pachet cu 8-10 ședințe de tratament poate costa între 4.000 – 6.000 lei, care se pot plăti și în rate, la fiecare ședință; sigur, întregul cost al tratamentului depinde de gradul bolii, articulația afectată, distrucția produsă etc.

În plus, nu implică niciun un fel de risc … nici măcar unul teoretic !

De aici rezultă și faptul că un asemenea tratament nu are reacții secundare, alergene sau contraindicații și nu implică schimbarea regimului de viață sau al activității sociale a pacientului.

Un asemenea tratament este unul cu efect de lungă durată și va reda aproape integral mobilitatea pacientului, durerea va scădea până la dispariția totală, iar calitatea vieții pacientului crește semnificativ.

Pentru mai multe informații despre terapiile osteo-articulare, pentru detalii suplimentare și/sau programări, specialiștii Clinicii vă stau la dispoziție la:

Clinica ORTO OXACELL

Str. Doctor Marinoiu, nr. 15 B, Târgoviște, 130037, Dâmbovița -România

Telefoane:

0723 267 322

0769 606 620

0723 215 111

Email: office@ortooxacell.ro

Web: www.ortooxacell.ro

Facebook: https://www.facebook.com/OrtoOxacell

Program de lucru: L-V: 09.00-17.00

Citeşte şi: Român de 92 de ani, călcat de mai multe maşini pe centura Budapestei

Exit mobile version