Acasă Bani & Afaceri Servicii de screening pentru cele mai importante afecțiuni ce pot afecta sănătatea...

Servicii de screening pentru cele mai importante afecțiuni ce pot afecta sănătatea femeii, la Sanocare

Ileana Neacă, manager Sanocare

Cel mai de preț dar pe care îl putem face cuiva drag este sănătatea. Deși mulți oameni spun că aceasta nu prea depinde de noi, adevărul este că un stil de viață sănătos și atitudinea preventivă depind exclusiv de noi.

Din grijă pentru domnișoarele și doamnele din viața noastră, Centrul Medical SANOCARE oferă sevicii de screening pentru cele mai importante afecțiuni care pot afecta sănătatea femeii.

Sunt unele consulturi care nu ar trebui să lipsească de pe agenda oricărei femei, pentru a se asigura că este bine, transmite managerul clinicii, dr. Ileana Neacă. De exemplu, controlul ginecologic.

La cabinetul de GINECOLOGIE, pacientele pot beneficia, în condițiile cele mai bune, de consult ginecologic periodic, ecografie transvaginală, ecografie mamară pentru depistarea precoce a cancerului mamar, video-colposcopie și examen Papanicolau pentru screening-ul cancerului de col uterin, tipaj HPV pentru depistarea tulpinilor oncogene, consiliere pentru sarcină și supravegherea ei  pentru o evoluție normala prin ecografiile de morfologie fetală și teste genetice.

Și o vizită la cabinetul de OSTEODENSITOMETRIE DEXA este indicată femeilor, îndeosebi după menopauză, din cauza riscului crescut de osteoporoză, pentru măsurarea densității osoase.

De asemenea, pentru screening-ul afecțiunilor des întâlnite în sfera cardiacă și a organelor interne, este recomandat ca măcar o dată pe an să facem o vizită medicului CARDIOLOG și specialiștilor în BOLI INTERNE, GASTROENTEROLOGIE SI HEPATOLOGIE , pentru a analiza starea inimii și a celorlalte organe interne care asigură o viață echilibrată.

La Sanocare, bolile aparatului digestiv pot fi depistate cu precizie prin endoscopie digestivă superioară (EDS) și inferioară (EDI sau colonoscopie) cu anestezie și afectiunile hepatice pot fi depistate precoce prin ecografie și teste specifice. 

„Într-o lume agitată, în care presiunea este din ce în ce mai mare pe umerii femeii, și sănătatea emoțională este un aspect crucial”, transmite dr. Neacă. La cabinetul de PSIHIATRIE Sanocare, femeile pot fi sprijinite prin consiliere psihiatrică și terapie pentru sănătatea emoțională.

Iar La NEUROLOGIE, medicii se asigură de echilibrul sistemului nervos central și periferic.

„Și, desigur, să nu uităm de cabinetul de DERMATOLOGIE, mai ales că femeile acordă o importanță mai mare îngrijirii pielii și, de ce nu, uneori tratamentele dermatologice sunt importante și pentru a ne simți mai bine cu noi înșine”, transmite managerul SANOCARE.

La Centrul Medical SANOCARE, cabinetele de ginecologie, neurologie, psihiatrieși boli interne au contract cu CAS, astfel că se pot acorda consultații gratuite, cu bilet de trimitere.

Informații și programări se pot face la numerele de telefon: 0774058793 sau 0351419834 / 0774058796 sau 0351429851 .

Exit mobile version