Acasă Bani & Afaceri Clinica Neurohope: Pacientul pe primul loc

Clinica Neurohope: Pacientul pe primul loc

Clinica NeuroHope a fost inaugurată în Bucureşti în anul 2018, fiind înfiinţată de 2 neurochirurgi reveniţi în ţară după formarea în specialitate în Franţa şi Marea Britanie. Ȋn clinica din Craiova, precum şi în cea din Bucureşti, se încearcă o abordare a pacientului diferită, cu gândul mereu la interesul pacientului, cu o atenţie deosebită la detalii şi respect deosebit pentru problemele pacienţilor. Echipa s-a mărit şi creşte în continuare, la fel şi numărul pacienţilor multumiţi de serviciile oferite în prezent.

Reporter: Ce înseamnă Clinica Neurohope pentru pacienţii din Craiova?

Echipa Neurohope: Ȋn Craiova, NeuroHope a debutat în 2018 cu un cabinet medical de neurochirurgie dedicat pacienţilor din regiune, dar şi pacienţilor care în postoperator găsesc un cabinet de neurochirurgie aproape de casă, evitând astfel un drum până la Bucureşti pentru controalele postoperatorii. Clinica a avut de la început şi un medic neurolog, realizând astfel o integrare a celor două specialităţi, atât de complementare.

Acum echipa a crescut la 3 neurochirurgi, pentru a ne asigura că pacientul are acces mai rapid la serviciile noastre. Mai mult, s-au alăturat clinicii şi 2 chirurgi specializaţi în Ortopedie şi Traumatologie formaţi în Marea Britanie. Psihiatria este de asemenea o specialitate pe care pacienţii o găsesc în prezent în clinică. Pacienţii neurochirurgicali, oncologici sau cei cu dureri cronice sunt îndrumaţi în clinică şi către psihiatru. Ȋn curând, un psihoterapeut, atât de necesar acestor pacienţi cu probleme de sănătate serioase, va completa serviciile medicale oferite acestor pacienţi atât de încercaţi.

Reporter: De ce aleg pacienţii NeuroHope?

Echipa Neurohope: Pentru că pentru noi pacientul este întotdeauna pe primul loc. Deşi suntem o clinică chirurgicală la bază, pentru noi intervenţia chirurgicală este întotdeauna ultima soluţie. Din acest motiv, facem tot posibilul să evităm chirurgia, motiv pentru care am deschis clinica din Craiova şi un centru de Terapia Durerii, unde realizăm infiltraţii spinale, intraarticulare, musculoscheletale, peritendinoase ghidate radiologic.

Şi pentru că nu le ştim pe toate, ne asigurăm că oferim o terapie integrată a pacientului care ne calcă pragul. Pentru asta, săptămânal organizăm un board multidisciplinar (neurochirurgie, ortopedie, endocrinologie, oncologie, fiziokinetoterpie, neurologie, psihiatrie) pentru pacienţii mai complecşi. Ghidăm pacienţii către cele mai bune echipe de tratament în cazul în care patologia de care suferă este complexă și necesită și alte echipe, chiar dacă acest fapt înseamna orientarea către spitale concurente uneori.

Reporter: Ce se întâmplă totuşi cu pacienţii care necesită intervenţii chirurgicale?

Echipa Neurohope: Dacă intervenţia chirurgicală e singura opţiune rămasă, atunci ne asigurăm că pacientul are parte de cea mai bună echipă disponibilă în România, aflată în Memorial Hospital Bucureşti, în cadrul Enayati Medical City, unde realizăm intervenţiile chirurgicale.

Pentru că echipa din Craiova s-a mărit, am mutat sediul în strada Săvineşti Nr. 6, unde ne veţi găsi într-o clinică modernă, pregătiţi să răspundem întrebărilor şi problemelor dumneavoastră.

Exit mobile version