Acasă Bani & Afaceri S-a deschis cea mai mare farmacie Al-Shefa din Craiova: „Înainte de business,...

S-a deschis cea mai mare farmacie Al-Shefa din Craiova: „Înainte de business, trebuie să fie profesia. E cea mai importantă lecție învățată în 24 de ani”

Rețeaua Al-Shefa numără, în prezent, peste 30 de farmacii, iar luni, 30 ianuarie, a inaugurat cea mai nouă și cea mai generoasă locație, într-un spațiu central, pe Calea București (fosta cofetărie Rio).

24 de ani de experiență și dedicare totală profesiei. Rețeaua Al-Shefa numără, în prezent, peste 30 de farmacii, iar luni, 30 ianuarie, a inaugurat cea mai nouă și cea mai generoasă locație, într-un spațiu central, pe Calea București (fosta cofetărie Rio).

Cu o suprafață de 426 metri pătrați, noul spațiu este încă mai încăpător decât farmacia de 300 de metri pătrați din 1 mai, inaugurată în 2020, și atinge, astfel, o nouă bornă importantă în evoluția unui brand atât de îndrăgit pentru profesionalism și pentru prețurile rezonabile practicate. Al-Shefa și-a câștigat locul pe o piață în care concurența este mereu acerbă printr-o formulă simplă. Cea în care pacientul este nu doar o parte esențială, ci prioritară.

Cel mai generos spațiu de până acum

„Trebuie să fim profesioniști și trebuie să fim oameni. În toți acești 24 ani, nu am dorit decât să îmi fac meseria. Scopul Al-Shefa a fost întotdeauna să ajutăm pacientul. Sigur, este și un business, dar înainte de business trebuie să fie PROFESIE, pentru că altfel nu ajungi unde trebuie. Aceasta este cea mai importantă lecție învățată în tot acest timp. E important să știi să zâmbești mai mult, să vorbești mai mult cu oamenii. Să le dai informații care pentru ei sunt extrem de prețioase. Căci, în fond, pentru asta suntem aici”, a declarat Viorela Țârcomnicu, managerul lanțului de farmacii Al-Shefa.

„Am urmărit să acoperim, cu acest nou spațiu, cel mai generos de până acum, toate necesitățile. Avem atât partea de puericultură, cu o plajă largă de produse din gama „mama și copilul”, cât și toată gama de medicamente”, a adăugat aceasta.

Prețuri rezonabile și specialiști gata să ajute pacientul

Pacienții știu deja că la farmaciile Al-Shefa găsesc produsele la prețuri cât se poate de accesibile și specialiști pregătiți, mereu gata să îi ajute. Pentru că scopul echipei Al-Shefa ca pacientul să poată duce tratamentul până la capăt. „Degeaba mergi la un specialist foarte bun, care îți oferă o schemă de tratament eficientă, dacă nu îți permiți să achiți medicația. Noi ne bucurăm foarte mult că oamenii ne cunosc, ne bucură că astăzi, la deschidere, au fost mulți oameni care ne-au spus că abia așteptau să deschidem aici, în această zonă. E un semn că facem ceea ce trebuie”, a spus managerul Al-Shefa.

Exit mobile version