Acasă Advertoriale Spitalul MaDonna Maria, premiat la Gala Performanţei şi Excelenţei 2022

Spitalul MaDonna Maria, premiat la Gala Performanţei şi Excelenţei 2022

Alexandra Şurtea Preda, managerul Spitalului MaDonna Maria, a fost premiată în cadrul unei gale de înaltă clasă, alături de mari personalităţi din România

Spitalul MaDonna Maria este din nou în lumina reflectoarelor la nivel naţional, după ce a primit Trofeul de Excelenţă în domeniul medical pentru Servicii Premium de Obstetrică-Ginecologie la Gala Performanţei şi Excelenţei 2022, reuşind să aducă din nou Craiova într-o companie de elită.

A fost o Gală-simbol, un concept original semnat de realizatoarea de televiziune Adela Diaconu, cu laureaţi de top în domenii diverse. Evenimentul este unul de tradiţie, ajungând anul acesta la a XII-a ediţie. Gala Performanţei şi Excelenţei omagiază personalitățile din România care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite, aducând performanţă şi creativitate în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, medicina, sport, design vestimentar, antreprenoriat, beauty sau media.

„A fost cu totul onorantă pentru noi prezenţa la un eveniment de înaltă clasă, alături de personalităţi absolut marcante din domenii atât de diverse. Ne bucură că MaDonna Maria capătă o rezonanţă din ce în ce mai puternică la nivel naţional. Continuăm să fim dedicaţi 100% misiunii noastre de a oferi servicii medicale de excepţie, confort şi siguranţă pacientelor noastre şi le mulţumim că ne acordă încrederea lor de 11 ani încoace”, a transmis Alexandra Preda, managerul Spitalului MaDonna Maria.

Trofeul Galei Performanței & Excelenței 2022 a mers catre Fenomenul mondial al anului sportiv 2022: David Popovici, cel mai rapid înotător de pe planetă, multiplu campion mondial si european la seniori si juniori.

Anul acesta, ediția a XII-a i-a celebrat pe cei care au excelat în domeniile în care activează ori s-au implicat în proiecte de responsabilitate socială cu impact la nivelul comunității, precum: Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Anna Lesko, Anda Adam, Denise Rifai, Ilinca Vandici, Ionel Dănciulescu, Radu Andrei Tudor, Amatto Zaharia, Laurenţiu Reghecampf Jr. şi mulţi alţii.

Exit mobile version