Acasă Actualitate Spitalul Leamna își reia activitatea în regim normal

Spitalul Leamna își reia activitatea în regim normal

Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna, unitate suport pentru Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Craiova
Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna

Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna anunță că și-a reluat activitatea în regim normal după ce contacții pacientei confirmate cu noul coronavirus au fost testați negativ.

„Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna a efectuat, sub coordonarea Direcției de Sănătate Publică Dolj, o anchetă epidemiologică, după ce, în cazul unui pacient, a fost confirmată infectarea cu virusul SARS-CoV-2 prin tehnica de laborator RT-PCR”, transmit reprezentanții unității medicale. „Ancheta a fost derulată în scopul întreprinderii unor măsuri pentru prevenirea apariției unor cazuri secundare sau a unui focar de infectare cu noul coronavirus în cadrul unității spitalicești. În acest sens, au fost identificate și testate toate persoanele care au intrat în contact cu pacientul infectat cu SARS-CoV-2, rezultatele fiind negative”, se precizează în comunicatul transmis de Comandamentul de Criză al Spitalului Leamna.

Activitatea spitalului a fost reluată în regim normal. Reprezentanții unității spun că au fost întărite măsurile de protecție și siguranță pentru pacienți și personalul structurii sanitare.

Exit mobile version