10.9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2019
Acasă Local Dolj Computerul tomograf de la Urgenţa SJU Craiova, defect

Computerul tomograf de la Urgenţa SJU Craiova, defect

-

Pacienții care au ajuns în Urgenţa SJU Craiova și au avut nevoie să facă un examen la computerul tomograf au avut o surpriză mai puțin plăcută: aparatul nu funcționa. Acesta s-a defectat ieri, iar până la această oră problema încă nu s-a rezolvat.
„Computerul tomograf s-a defectat ieri, a venit o comisie tehnică și a constatat defecțiunea, iar azi urmează să remedieze problema. Aparatul s-a defectat din cauza suprasolicitării, iar pacienții au folosit alte metode, precum radiografii”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.
Aparatul care s-a defectat deservea pacienți din toată Oltenia. În cadrul SJU Craiova mai există două computere tomografe, care din păcate sunt defecte. Momentan, se încearcă repararea celui din urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Razie printre vânzătorii de tutun

Poliţişti din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Poiana Mare  au executat, vineri, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea actelor de contrabandă cu...

Handbaliştii craioveni ţintesc victoria în derbi

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova va disputa duminică derbiul etapei a 6-a din Divizia A, seria D, împotriva formaţiei CSM Oradea....