Acasă Sanatate Dieta cu banane care te ajută să slăbești fără să-ți fie foame

Dieta cu banane care te ajută să slăbești fără să-ți fie foame

Creată de soții Watanabe, Hitoshi (care a studiat medicină preventivă) și Sumiko (farmacistă), dieta cu banane a devenit noul trend în rândul femeilor din Japonia, astfel încât din momentul în care a devenit atât de populară, supermarketurile din întreaga țară se confruntă cu o criză de banane.
Dieta este simplu de urmat. Aproape mult prea simplu. Totuși, s-a constatat că nu este doar o legendă, rezultatele neîntârziind să se facă simțite.

Micul dejun

Pentru micul dejun trebuie să mănânci cel puțin o banană și să bei un pahar de apă călduță. Poți să servești câte banane vrei până când te saturi complet. Motivul pentru care apa trebuie să fie călduță este necunoscut încă și a stârnit multe speculații până acum pe internet, întrucât majoritatea dieteticienilor susțin că, dacă bei apă rece, arzi mai multe calorii.

Prânzul

Aici urmează partea cea mai simplă: poți să mănânci aproape tot ce vrei. Această dietă nu are restricții în această privință.

Gustarea

Este permis să iei o mică gustare în jurul orei 15.00 dacă îți este cu adevărat foame.

Cina

Poate fi compusă din orice dorești atâta timp cât nu mănânci mai târziu de ora 20.00. Evită înghețata sau produsele lactate, dar și dulciurile.

Alte sfaturi

O regulă de care este bine să ții cont când urmezi această dietă este să NU te duci niciodată la culcare după miezul nopții. Numeroase studii au evidențiat că lipsa somnului duce la obezitate.
De asemenea, se recomandă să iei cina cu minimum patru ore înainte de ora de culcare.
Motivul principal pentru care această dietă funcționează este acela că bananele ajută la digestie și îmbunătățesc metabolismul. Această dietă a fost bine primită în Japonia și în Europa. În prezent, succesul ei răsunător s-a extins până în Statele Unite și este în continuă expansiune. Între timp, Japonia a descoperit câteva soluții pentru criza de banane cu care se confruntă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version