Acasă Sanatate Spitalul CFR din Craiova şi Spitalul CFR Drobeta Turnu Severin ar putea...

Spitalul CFR din Craiova şi Spitalul CFR Drobeta Turnu Severin ar putea fi preluate de către Ministerul Transporturilor

Ministerul Transporturilor a publicat pe pagina sa de internet, spre consultare publică, un proiect de Ordonanţă de Urgenţă privind unele măsuri pentru completarea reţelei sanitare proprii a ministerului. Acest proiect prevede ca Spitalul Clinic Căi Ferate Oradea, Spitalul Clinic Căi Ferate Timişoara, Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa, Spitalul Clinic Căi Ferate Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Căi Ferate Craiova, Spitalul Clinic Căi Ferate Iaşi, Spitalul General Căi Ferate Braşov, Spitalul General Căi Ferate Galaţi, Spitalul General Căi Ferate Ploieşti, Spitalul General Căi Ferate Sibiu, Spitalul General Căi Ferate Drobeta Turnu Severin să treacă din subordinea Ministerului Sănătăţii în subordinea Ministerului Transporturilor.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot transmite propuneri, opinii sau sugestii cu privire la proiectul de act normativ până la data de 25 mai 2014.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version