Acasă Sanatate Olt: Campanie de donare de sânge, la Corabia

Olt: Campanie de donare de sânge, la Corabia

\n

Campania de donare de sânge „Fiecare picătură de sânge înseamnă un zâmbet” se întoarce la Corabia. Oamenii care vor să doneze sânge şi să îi ajute pe cei care sunt în suferinţă sunt aşteptaţi pe 20 şi 21 mai, între orele 8 şi 14 pe strada Cuza Vodă (vis-a-vis de restaurantul Dunărea), din Corabia.
Cei care doresc să doneze sânge trebuie să aibă la ei cartea de identitate şi să nu fi consumat băuturi alcoolice în ultimele 72 de ore.
Potrivit organizatorilor la primul eveniment de acest fel organizat în Corabia s-au înscris circa 70 de donatori, însă doar 44 au putut dona sânge. De data acesta se aşteaptă ca  numărul celor care doresc să doneze sânge să fie unul mult mai mare.
„Este momentul plin de bucurie pentru noi în care încă odată avem posibilitatea să îi ajutăm pe cei care au nevoie de ajutor, este momentul că încă odată să fim alături de cei în suferinţă, oferindu-le şansă să spere în continuare la viaţă”, a declarat Eusebiu Bivolaruunul dintre iniţiatorii campaniei „Fiecare picătură de sânge înseamnă un zâmbet”.  

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.
Exit mobile version