10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateSpitalul de Neuropsihiatrie va avea un nou consilier juridic

Spitalul de Neuropsihiatrie va avea un nou consilier juridic

Un cititor GdS ne-a transmis un mesaj în ceea ce priveşte concursul pentru ocuparea unui post de consilier juridic, gradul II, la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, care va avea loc astăzi. Acesta a precizat că postul a fost scos „pentru cineva din interior, aprobat de doamna primar şi mascat de conducere“, şi că „nu s-a publicat pe site, iar anunţurile au fost rupte, înscrierea durând câteva zile“. Pe site-ul oficial al unităţii medicale (www.scnpc.ro), la rubrica organizare, categoria evenimente/anunţuri, scoaterea la concurs a postului respectiv, pe durată determinată, apare ca anunţată din data de 17 iulie 2013, cu o erată făcută pe 22 iulie, pentru trecerea greşită a datei examenului: 29 august 2013, în loc de 29 august 2012, cum apăruse iniţial.
Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie, dr. Luiza Popa, a precizat că postul este vacant de mai mult timp şi că la examenul de astăzi vor participa doi candidaţi. „Am respectat toate normele în vigoare în ceea ce priveşte anunţarea concursului cu 30 de zile înainte.
Am publicat anunţul pe site, l-am pus şi la fişierul de la secretariat, alături de tematică. Fişierul este sub cheie şi nu putea nimeni să rupă anunţul, cum se mai întâmplă cu afişele puse prin spital. S-a stabilit comisia de examinare şi cea de analiză a contestaţiilor, în care sunt şi reprezentanţi de la primărie. Nu avem nimic de ascuns“, a spus, pentru GDS, managerul Luiza Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS