Acasă Sanatate Spectacol pentru îngeri, spectacol pentru viaţă

Spectacol pentru îngeri, spectacol pentru viaţă

„Un înger călător“ este spectacolul care se va desfăşura în memoria lui Sebastian Bunică, o prezenţă încă vie în amintirea celor dragi, părinţi, colegi, prieteni. Dar în acelaşi timp este şi un alt fel de spectacol, care se vrea un mijloc de sprijin pentru alt micuţ aflat în suferinţă, Cezara Mihalache, de zece ani, din Târgu Jiu, bolnavă de leucemie. Fetiţa a fost diagnosticată în luna august 2010 cu leucemie acută limfoblastică tip B şi are nevoie de 100.000 de euro pentru o intervenţie în străinătate.
Ideea unui spectacol comemorativ le-a venit colegilor de la Palatul Copiilor din Craiova, unde Sebastian a făcut ore de pian şi interpretare vocală. Familia a fost cea care şi-a dorit ca acţiunea desfăşurată în memoria băiatului să aibă un scop umanitar. Sumele de bani care vor fi lăsate benevol la intrarea la spectacol, într-o urnă, vor merge în totalitate la Cezara. Fata are mare nevoie de acest sprijin financiar, oricât de mic ar fi.
Spectacolul se va desfăşura sâmbătă, 6 noiembrie 2010, la ora 17.00, la Teatrul Liric „Elena Teodorini“ Craiova cu participarea extraordinară a pianistei Corina Stănescu şi sopranei Anca Pârlog, precum şi o seamă de invitaţi. Intrarea va fi liberă pentru oricine doreşte să participe la spectacol.

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version