10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateSlăbire fără efort şi dietă

Slăbire fără efort şi dietă

Cosmetica medicală este un domeniu nou, dar atât de tentant pentru femeile care vor să slăbească, să aibă picioare frumoase cu unghii perfecte, un ten fără riduri sau să scape de toxinele din organism.

Curele de slăbit sunt de multe ori o alegere nefericită pentru doamnele care vor să slăbească. Efortul de a se abţine de la felurile de mâncare preferate rămâne nerăsplătit cu pierderea de kilograme dacă dieta nu este urmată şi de un efort fizic pe măsură. Există însă metode de cosmetică medicală care pot ajuta la subţierea taliei sau şoldurilor cu până la nouă-zece centimetri.

Slăbire cu meloterapie şi culoare

Capsula Slim este ultima inovaţie în materie de slăbit. Are efectele unei saune obişnuite, dar, spre deosebire de aceasta, nu foloseşte căldură obişnuită, ci radiaţii infraroşii. Radiaţiile infraroşii acţionează din interior spre exterior, având ca efect detoxifierea organismului. Are ca opţiuni cromoterapia (terapia prin culoare) şi meloterapia (terapia prin muzică), care ajută la relaxare. De asemenea, produce vibraţii care ajută la slăbit, dar şi la reducerea celulitei. Altă variantă de slăbire este Ultralipo. „Acesta este un aparat cu ultrasunete pentru slăbire localizată, ideal pentru femeile care doresc să dea jos kilograme de pe anumite zone ale corpului. Slăbirea se realizează localizat şi este de durată, iar rezultatele se văd de la început. La prima şedinţă se pot pierde până la cinci-şase centimetri, însă au fost cazuri de femei care au pierdut chiar şi nouă-zece centimetri în circumferinţă“, susţine Ionela Roşioru, fiziokinetoterapeut la Centrul Medical „Irina“ din Craiova. Aparatul are ca principiu lichefierea grăsimilor şi eliminarea lor pe cale naturală de către sistemul limfatic. Un pachet de trei şedinţe cu Ultralipo, trei şedinţe cu Capsula Slim şi trei şedinţe de drenaj limfatic costă 750 de lei.

Masaj anticelulitic şi antirid

DermoCell este un aparat de masaj transdermic corporal şi facial cu opţiune de dermoporaţie (un procedeu de introducere a unor seruri naturale în piele. Şedinţa are loc în două etape. În prima etapă, dilată porii (dermoporeză), iar în etapa a doua sărurile sunt introduse în profunzimea pielii pentru reducerea celulitei. „Aparatul se poate folosi şi pentru masaj facial, asigurând totodată o depigmentare (pentru persoanele cu pete pe faţă de la soare), luminozitate, fermitate şi estomparea ridurilor. Masajul transdermic accelerează circulaţia limfatică şi sanguină, creşte tonusul pielii şi redă aspectul proaspăt şi luminos al tenului“, a adăugat Ionela Roşioru. Mai are ca opţiune Dermoled-ul, care stimulează secreţia de colagen şi elastină de la nivelul pielii pentru ştergerea ridurilor fine şi atenuarea petelor. O şedinţă de 30 de minute de masaj transdermic corporal costă 65 de lei, una de masaj facial, 35 de lei, iar o şedinţă de dermoporaţie facială costă 130 de lei.

Îngrijirea picioarelor
Există mai multe variante din care să alegeţi. În centrele de remodelare care îmbină tratamentele de înfrumuseţare cu tratamentele medicale se realizează pedichiura medicală. Aceasta constă în tratarea şi îngrijirea călcâielor cu probleme, a picioarelor obosite, unghiilor încarnate, corectarea şi tratarea unghiilor afectate de micoze, a bătăturilor etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII