10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateCum sa ai abdomen plat in doar doua luni

Cum sa ai abdomen plat in doar doua luni

Se stie ca o data cu inaintarea in vârsta este din ce in e mai greu sa lupti cu kilogramele in plus. Efectuarea in mod regulat a exercitiilor fizice ne poate reda tonusul, formele de invidiat si pofta de viata. Pentru cele care nu au timp sa mearga la sala, problema se poate rezolva si acasa, cu putina vointa, dupa cum arata www.slabsaugras.ro. Setul urmator de zece exercitii de fitness practicate zilnic va va aduce in doua luni la forma dorita. 


1. Stati in sezut, cu coatele sprijinite de podea, si trageti picioarele la piept. Faceti doua serii a câte 16 exercitii.


2. Asezati-va pe o parte, stati sprijinita intr-o mâna si tineti picioarele (cu talpa flexata) usor ridicate de la podea. Ridicati piciorul de 16 ori, apoi schimbati partea si repetati exercitiul.


3. Stati culcata pe spate, cu picioarele indoite si mâinile la ceafa, cu coatele in exterior. Faceti doua serii a câte 16 abdomene. Daca nu puteti sa va ridicati, faceti abdomene ridicând trunchiul 45 de grade.


4. Exersati doua serii a câte 16 abdomene cu picioarele ridicate la 90 de grade.


5. Din aceeasi pozitie, faceti 16 abdomene in timp ce trageti genunchii la piept.


6. Stati culcata pe spate, cu bratele sub cap. Ridicati picioarele la 45 de grade si coborâti-le. Repetati exercitiul de 16 ori.


7. Ramâneti in aceeasi pozitie, cu bratele pe lânga corp si picioarele ridicate la 45 de grade. Faceti 20 de forfecari verticale si 20 orizontale.


8. Din pozitia culcat pe spate, sprijiniti-va in brate si picioare. Ridicati trunchiul de la podea de 16 ori, apoi executati si balansari mici in acea pozitie.


9. Stati pe spate, cu palma dreapta pe abdomen si piciorul drept indoit pe genunchiul stâng. Apropiati cotul opus piciorului. Repetati de 16 ori pe o parte, apoi schimbati picioarele.


10. Stati in genunchi sprijinita in palme, in pozitia „pisica infuriata“. Incovoiati spatele, apoi extindeti-l.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS