Acasă Opinii Ne vedem la stadion

Ne vedem la stadion

Ştiinţa a contabilizat doar un punct după trei etape ale acestei ediţii de campionat, fiind situată pe un loc retrogradabil, 16. După primele două etape, toate erau bune şi frumoase la capitolul imagine. Universitatea a evoluat bine cu campioana en-titre CFR Cluj şi cu Steaua lui „Piţi“, a jucat în sfârşit fotbal, dar rezultatele acestor două partide au fost influenţate de erori de arbitraj, în defavoarea oltenilor. Toată lumea a avut numai cuvinte frumoase la adresa echipei, antrenorul Ţicleanu a fost lăudat pentru acest nou început al alb-albaştrilor, în timp ce finanţatorul Craiovei se lupta cu toată lumea pentru a demonstra că Universitatea a fost furată, că ar fi un fel de comandă de „sus“ împotriva oltenilor. A urmat însă lovitura de la Buzău: săteasca echipă din Brăneşti a învins Ştiinţa! Şi a început tam-tamul… S-au uitat toate faptele bune ale jucătorilor, ale antrenorilor şi mulţi oameni de fotbal, şi nu numai, au sărit pe Universitatea, au început să curgă acuzele în stânga şi în dreapta, unele asupra jucătorilor, dar şi asupra lui Ţicleanu. Este adevărat că înfrângerea este ruşinoasă, este corectă observaţia că unii jucători au dezamăgit, se mai întâmplă în fotbal. A mai apărut o discuţie legată de antrenorul Ţicleanu. Napoli l-a urmărit din tribună la meciul cu CFR Cluj, acum, la întâlnirea cu FC Timişoara, vine Victor Piţurcă în tribună… Speculaţii se fac în fiecare zi în Craiova, mai ales că, în mandatul lui Mititelu, Universitatea a cam devenit o maşină de tocat antrenori. Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă au dezminţit zilele acestea zvonurile legate de acest subiect, iar „Piţi“ vine în Bănie acasă, nu pentru a negocia (iarăşi) preluarea Craiovei.
Universitatea dispută duminică poate cel mai important meci al acestui început de sezon, cu FC Timişoara, cele trei puncte fiind vitale pentru gruparea alb-albastră în acest moment destul de critic. Meciul de joacă în nocturnă, pe „Ion Oblemenco“. Jucătorii olteni n-au mai evoluat pe fostul „Central“ din 7 decembrie 2009, ultimul meci disputat acasă (în Bănie) fiind Universitatea – Steaua 1-2.
În sezonul 2009/2010, Ştiinţa lui Napoli a învins pe „Ion Oblemenco“, printre alte echipe, pe CFR Cluj şi Dinamo, iar fanii au fost de-a dreptul fantastici!
În mod normal, legendarul stadion din Bănie ar trebui să fie arhiplin duminică seară, iar atmosfera creată de suporteri să fie incendiară, ei să fie cu adevărat al „12-lea“ titular al gazdelor. Bine zicea ieri Victor Piţurcă (în interviul acordat GdS) că fanii Ştiinţei trebuie să demonstreze şi acum că sunt cei mai buni!
Probabil că înfrângerea de la Buzău a dezămăgit mulţi suporteri, probabil că „unii“ mai au războaie cu „alţii“ – că aşa-i în Bănie, dar ar trebui ca duminică toate drumurile să ducă la stadion.

Exit mobile version