16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiPlaneta maimuţelor

Planeta maimuţelor

Românii şi România se află sub o teribilă invazie. Invazia maimuţelor. Năvălind în viaţa noastră cu ţipete şi aruncând cu mizerie peste tot ceea ce este sfânt – peste Adevăr, Credinţă, Loialitate -, maimuţele au părăsit de mai mulţi ani copacii în care îşi ronţăiau agoniseala şi se bat între ele pentru a hotărî destinul ţării. Anul Nou a fost pentru aceste maimuţe doar alt prilej de a-şi etala, cu nesimţire şi impertinenţă, bogăţia pe care au furat-o din hambarele avuţiei naţionale. Trezindu-se din mahmureală, s-au întors la obiceiurile lor murdare, adică la furat, la minţit, la jefuit, la risipit.
Am zărit zilele astea o maimuţică pe care o consider un fel de dovadă supremă a degradării fără precedent a vieţii politice româneşti. Tăticu’ ei a băgat banane multe în maimuţica asta! A dat-o la studii, prin jungla din străinătate, să se dea huţa în liane de lux şi să înveţe să urle cu eleganţă. Tot tăticul, gorila-şef de trib peste afaceri de milioane, a alimentat haita de partid cu alte valize de banane şi s-a gudurat pe lângă maimuţa cu aere de humanoid care conduce din umbră partidul, ca să-i fie bine maimuţicii. A obţinut promovarea fiului de maimuţă pe post de mic şef de trib, dar şi de posibil conducător al junglei noastre. Tăticu’ are banane multe şi va da de păpat banane tuturor gorilelor conducătoare, numai să-i fie bine puişorului. Noi, papagalii, să zicem mersi că ele, maimuţele, sunt indulgente şi ne lasă, uneori, să ne hrănim din cojile de banane pe care ni le aruncă în cap.
Viaţa politică a României anului 2010 se anunţă a fi stăpânită de puii maimuţelor. Le auzim urletele şi le vedem maimuţăreala prin Parlamentul European, prin parlamentul naţional, prin agenţiile guvernamentale, pe la conducerea direcţiilor descentra-lizate. Urâte, imbecile, de o ipocrizie de neam prost, aceste maimuţe mai mici nu au nici măcar reţinerea pe care o manifestă şefii haitei atunci când fură din averea ţării. Crescute în lux, în desfrâu, îmbuibate cu hrana furată de la gura copiilor noştri, maimuţicile cred că totul li se cuvine, că le este permis orice, inclusiv şi mai ales să ne conducă destinele.  
Politicianul român, cu foarte, foarte puţine excepţii, nu a ajuns nici măcar la stadiul de „Homo Neanderthalis“. El este mânat doar de instinctul unei maimuţe preumanoide. Suficient de avansată intelectual ca să fure şi să facă rău, ştiind că face rău. Insuficient umanizată ca să poată evita instinctul animalic care îi porunceşte să facă orice, chiar şi vătămând pe cei din jur, pentru asigurarea supravieţuirii puilor. Aceşti pui de maimuţă vor fi blestemul anului 2010.
Dacă puilor de maimuţă le este şi le va fi bine, copiilor noştri le va fi mult mai rău. Şomajul generalizat va agrava sărăcia în care ne zbatem. Lipsurile materiale în care vor trăi copiii noştri vor fi însoţite şi de colapsul sistemului de învăţământ românesc. Ce s-au gândit stăpânii? Să reducă numărul profesorilor! Ce nevoie au papagalii de educaţie şi carte? Este suficient ca papagalii să înveţe să se semneze şi să citească buletinul de vot, atunci când îi vom chema să ne voteze, chipurile, „în mod liber, democratic“! Nu avem nevoie de un popor educat, ci doar de un popor imbecilizat de sărăcie, de manele şi de băutura ieftină, de subcultura mahalalei pe care, oricum, noi, politicienii, am adus-o în parlament, în guvern şi la preşedinţie.
Anul 2010 nu s-a născut din promisiunile despre „raiul pe pământ“ făcute de domnii candidaţi la funcţia de preşedinte al republicii. 2010 se naşte din minciunile cu care politicienii ne amăgesc de zeci de ani şi va fi un an al suferinţei. Suferinţa noastră, nişte exilaţi într-o ţară condusă de ei, puii de maimuţă, stăpâni peste o lume care începe să fie un fel de planetă extraterestră. Planeta maimuţelor…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII