Scrisoare deschisă către Doamna Doina Cornea

Autori


Jurnalista Brânduşa Armanca a transmis redacţiei HotNews.ro o scrisoare deschisă adresată cunoscutei disidente din perioada comunistă Doina Cornea. Scrisoarea este o reacţie la intervenţia Doinei Cornea de marţi, 1 decembrie, la Realitatea TV. Redăm integral conţinutul textului.

„Stimată Doamnă, în 1 Decembrie, marţi seară, am avut una dintre cele mai triste seri din ultimii ani. V-am auzit la Realitatea TV comparând manifestaţia din Piaţa Operei din Timişoara cu o mineriadă: adică timişorenii ar fi minerii, dornici să restabilească ordinea cu bâtele, manipulaţi cu iscusinţă de agenţi infiltraţi.

Am trecut cu un zâmbet peste nefericita analogie, dar ceea ce mi-a fost dat să aud mai departe m-a umplut de uimire şi amărăciune: aţi calificat lumea adunată în piaţă pentru a protesta împotriva unor gesturi politice provocatoare ca fiind «oameni de slabă calitate». Cum aţi ajuns la această concluzie urmărind doar cele câteva secvenţe pe care televiziunile de ştiri le-au difuzat cu zgârcenie? După… «fizionomie, după cum arătau», aţi argumentat cu seninătate.

Stimată doamnă, am rezonat întotdeauna la mesajele publice pe care le-aţi transmis, rare de altfel, fiindcă presa din România v-a neglijat pe nedrept opiniile. Vă rog să vă amintiţi cum ani de zile aţi fost ridiculizată de o fiţuică toxică aşa cum este România Mare. Nu ideile v-au fost batjocorite acolo, nu curajul v-a fost luat la bani mărunţi, nu idealurile v-au fost contestate, fiindcă decredibilizarea se face cu mijloace primitive şi detestabile. V-au fost ridiculizate înfăţişarea, vocea, îmbrăcămintea, vârsta, statura. Aţi fost «executată» după… fizionomie.

M-a durut că aţi aplicat aceeaşi grilă timişorenilor mei. Poate unii dintre noi nu avem mereu haine bune când ieşim să strigăm în Piaţa Operei «Jos comuniştii!». Poate unii dintre noi am îmbătrânit şi nu mai suntem frumoşi. Poate am obosit în anii când ceream nu doar libertate şi democraţie, ci aveam în plus exigenţe candide ca punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara.


Se vor fi văzând frunţi brăzdate, la douăzeci de ani de la Revoluţie, în oraşul intrat în buzunarul unor mafii şi frăţii cu tentacule în politică, unde numai acel loc a mai rămas al nostru: Piaţa Operei. L-am apărat ani de zile fiindcă a fost şi a rămas pentru noi spaţiul privilegiat, kilometrul zero al speranţelor noastre. În decembrie 1989, când am ieşit cu zecile de mii, arătam prost. Eram hrăniţi prost, îmbrăcaţi prost. Eram mai toţi «oameni de slabă calitate». În decembrie 2009, printre «oamenii de slabă calitate» se aflau prieteni de-ai mei, cândva şi prieteni ai dumneavoastră, erau vecinii mei, erau timişorenii.

Ştiu că pentru taberele şi găştile politice dispuse oricând la un «pupat Piaţa Independenţei» timişorenii nu există. Dar mă întreb cum de timişorenii nu mai există pentru Dumneavoastră, cum aţi ajuns să contestaţi, cu argumente luate din câteva secvenţe fugare, fără informaţii (fiindcă televiziunile nu se mai simt de mult datoare să ofere publicului informaţii), posibilitatea ca nişte oameni să se indigneze, să judece cu propriul cap, să reacţioneze liber de orice apartenenţă de partid? Nu mai credeţi în «spiritul Timişoarei», pe care l-aţi glorificat cândva? Vă asigur că el nu s-a stins“.

Brânduşa ARMANCA

HotNews.roComenteaza acum

38 Comentarii

 1. Dan RO-tariu said:

  Asta e manipulare a GdS facuta prin intermediul agentiei de stiri pro-basesciene numite HOT NEWS. Pacat ca nu are nici un articol GdS plin cu Hă Hă Hă Hă ca pe stadion caci ca in aceasta campanie s-au imbolnavit de tot pierzandu-si echilibrul.

 2. ALINA said:

  DOMNULE VOINEA,LA STUDIILE ZIARISTICE(PE CARE NU LE AVEŢI),NU VA EXPLICAT NICI UN BĂIAT DEŞTEPT DIN REDACŢIA GDS(SLAVĂ DOMNULUI AVEŢI DESTUI) CĂ AR FI FOST DE BUN SIMŢ ŞI DEONTOLOGIC SĂ PREZENTAŢI OPINIA DOAMNEI DOINA CORNEA,O MARE DISIDENTĂ ŞI CU ADEVĂRAT ANTICOMUNISTĂ, ŞI APOI OPINIA DOAMNEI BRÎNDUŞA ARMANCA !!!!!! PĂCAT DOMNULE VOINEA AI FOST UN MARE ANTICOMUNIST ŞI AI DEVENIT UN JALNIC PUPINCURIST,DAR CE NU FACE OMUL PENTRU BANI !!!!!! TE IERT CĂ AŞA E CREŞTINEŞTE,SE APROPIE SFINTELE SĂRBĂTORI,SĂRBĂT ORI FERICITE !!!!!

 3. Naparca comunista! said:

  Doina Cornea….femeie de nimic, suflet închiriat la fel ca si Mircea Dinescu, Cristian T.P….si mulţi alţi jurnalisti care s-au vândut. Cautati pe YouTube filme cu Doina Cornea, Mircea Dinescu la revolutie’89, filme când îl condmnau pe Iliescu si PSD -ul la mineriade…rusine bă rahatilor! Rusine! Voi nu vedeţi ca toţi o ducem rău, in aceasi tara am trăit cu toţii si înainte de ’89 la fel ne-am zbatut sa punem mâncare pe masa. Poate o sa ajung sa trăiesc ziua când Iliescu, Patriciu, Vantu, Năstase si toţi hotii din PSD or sa infunde puscariile pentru ce au făcut si pentru ce au de gând sa facă! Goana e doar un prostanac care sta capra la Vantu, Patriciu si ceilalţi mafioti. El nu ştie nimic doar ca vrea si el preşedinte:)) pentru ce?eeee ştie el pentru ce! Dar eu nu îl înţeleg pe Iliescu, pentru ce a făcut rău la toată tara, pentru ce atâta inversunare împotriva noastră? Ca el nu are copiii si nici măcar nu îl vad ca ar avea vreo bucurie in viaţa, vreun hobby ceva…nimic, el are numai dorinţa de a face rău la romani. Uitati-va la Năstase, Călin Popescu Tăriceanu,Patriciu, Vantu astora le place sa traiasca, le plac maşinile au vile frumoase, ferme etc le place sa traieasca bine adică se vede ce fac cu banii pe care ii fura. Iliescu asta nu se ştie nimic despre viaţa lui, cred ca are o viaţa asa anosta si de rahat si numai dorinţa de a face rău îl mai tine in viaţa.

 4. RRomanul patriHHotz said:

  Eu unul am ajuns la concluzia ca Romania a avut doar dizidenti de carton. Fostii detinuti politici dintre care destui au colaborat cu Secu au aratat lipsa de coloana si de principii cand au ajuns la guvernare. In 90 am asistat la scena in care un fruntas taranist craiovean participant la o actiune de debarcare a prefectului comunist Ilie Stefan (din gasca lui Berceanu) ii cerea prefctului pe sistache sa o angajeze si pe nepoata lui la prefectura ca era , deh, fata foarte desteapta. Apoi “dizidentii” proveniti din PCR ca Plesu, Dinescu, Blandiana si Paler numai anticomunisti n-au fost. Ei au fost doar nemultumiti ca partidul nu ii recompensa pentru serviciile aduse. Doinea Cornea , care la vremea respectiva era soricelul de plastic al martanului Securitate, o avea pe fie-sa in Franta la care mergea regulat. Cat era si asta de dizidenta dracu stie. Cert este ca acum si-a dat in petic si ne-a aratat ca madama fie s-a sclerozat fie si-a jucat bine rolul. Apoi mai este si nea Dobre (cu care am avut odata o confruntare aici pe forum unde m-a tot amenintat ca ma da in judecata) ala care cica a organizat revolta minerilor din Valea Jiului. Drept pedeapsa a fost mutat la Craiova (oras inchis la vremea respectiva) la autobaza, a primit apartament (deh, un inginer nascut la tara nu primea ca nu avea boletin) si si-a pastat carnetul de membrache PCR. Goma a fost si el pecerist la fel ca Tismaneanu de la E.L. care a fost activist ,fiu de activisti. Gh. Ursu, singurul care a fost terminat de Secu pleca frecvent in vest . Poate ca au existat si dizidenti adevarati pe care Secu i-a lichidat pentru ca erau necunoscuti si poate chiar fusesera anticomunisti. Altfel Romania nu a avut nici un dizident anticomunist cunoscut. Un fost membru PCR ca cei enumerati mai sus nu poate fi dizident anticomunist. Pana la lovitura de stat din 89 nu am auzit de Coposu nici la E.L. iar regele isi rodea osul si il durea in coor de noi.
  Madama isterica de mai sus care semneaza cu ALINA, probabil vreo caratoare de portrete ale unor lichele comuniste, o apuca strechea de dragul lu’ Doina Cornea doar pentru ca pseudodizidenta isi dete in sfarsit arama pe fata sarind in tabara comunistilor de stanga doar pentru ca nu ii place ei seful comunistilor de dreapta. Inainte de 89 erau multi ca ALINA si macar aveau o scuza, cica le era frica de dictatura; acum numarul lor a ramas la fel si o fac fara frica pentru ca pupincurismul este la loc de cinste pe plaiurile mioritice.

 5. Pentru Alina said:

  Bă vierme, mucegai ce eşti….îţi urmăresc comentariile de ceva vreme pe internet, de ce faci tu treaba asta murdara pe aici? Tu chiar crezi ce spui? Ce nu ai înţeles din articolul respectiv…ca nu este nimic neclar aici…ai văzut-o pe Doina Cornea la Realitatea tv, ai văzut filmuletele din Timişoara, Bucureşti, Braşov, Cluj? De ce trebuie tot timpul sa rastalmaciti voi cuvintele?

 6. RRomanul patriHHotz said:

  Doamna/domnisoara Alina, stati asa nu va ‘nervati! Fara violenta, fara istericale! Parca asa strigam noi pe post de figuranti la mascarada din 89 organizata de aia pe care ii votati acum si in numele carora dati cu bata! Daca ati fi vreo adolescenta as da vina pe hormoni dar tare ma tem ca sunteti vreo fetiscana batrana ajunsa la menopauza si nefolosita cum trebuie. Daca aveai ceva creier sus la tartacutza m-ai fi combatut fara sa iti pui poalele in cap dar cum creierasul matale este acolo jos si se reduce doar la un nod nervos ce se excita la vederea unei babe dubioase (daca era dom Pedro Roman as fi inteles) atunci nu pot avea pretentii. Matalutza este modelul de isterica gen Apaca cu sexul pe invers care refuza valuta de dragul madamei Cornea. Este dreptul madamei Cornea sa se incarduiasca cu nea Ion Iliescu si partidul lui dar sa stea dreac in banca ei fara sa ne mai lectii de moralitate. Despre Realitatea tv. spune-le alora pe care Vantu, probabil alt idol al domnisoriei voastre, i-a jumulit de banii de imormantare. Va rog sa va calmati domnisoara Alina ca traiul dv. va fi la fel indiferent cine va castiga alegerile sau de cate parturi trage baba Cornea. Si iti plac comentariile mele? Presupun ca da ca d’aia ma urmarest. Hai sa ne-mpacam si sa ne luam ca si eu sunt flacau batran statut ,abia intors din armata. Pupici!

 7. trotineta Fraud said:

  ce pushka lu` Patrocle poate interesa poporul roman de Doina Cornea?!! Tara arde si baba se piaptana! hai ca de data asta o nimerii ! 🙂

 8. RRomanul patriHHotz said:

  bai trotineatza eu nici nu ma culcai si tu te si sculasi? se pasc vacile si iarna? sau te sculasi sa le sugi, pardon, sa le mulgi? vezi sa nu te vada patronul ca iti bagi botu-n uger ca te spune lu Rotariu si iti da mustrare la PAS pentru furt din avutul obstesc. bag sama ca dupa TREI ani de lupte SECULARE fusaram si noi de-acord la chestia cu baba Cornea care-si tara curu la Paris pe vremea lu Ceasca cand io nici la tv. Beograd nu ma puteam uita ca nu-mi dadea voie secu sa pun antena pe bloc ca cica ii stricam structura de rezistenta. ghivmi faiv!

 9. trotineta Fraud said:

  stiam io ca in dreptul pseudonimului meu de pe rapoarte pui inimioare si scrii Luv ! 🙂 Nu e prima oara fraiere! Si daca erai atent zilele trecute am spus-o si eu despre Goma ca a fost “dizident” nu pentru ca s-a opus “comunismului”! Altceva il framinta pe el! Stii cum ne-au trombonit pe noi in Valea Rosie sa dam antenele “de sirbi” jos? “Bruiam” unitatea militara de pe Caracal! Nu a venit Securitatea sa ne controleze care ne uitam “la sirbi” si care nu! Se intimpla lucruri mari…. si murrdare daca ne trombonesc cu margelele astea colorate! Curat murdare conasule!

 10. pliktisitul said:

  Ia sa mai scoateti fosila de la naftalina mai des, se pare ca este singurul lucru care e relaxant ca stie pt toti daca isi pierd timpul pe aici :))))
  Apropo cine a intrebat-o ce parere are?

 11. Radical said:

  Mi-ar placea de la un ziar pe care il citesc sa fie impartial . GDS e ?

 12. pliktisitul said:

  Dar chiar nu vrei putin. Dar extrmele pana la urma obosesc, putea basescu sa fi fost un mic hitler dar dupa ce antenele si realitatea au pus tunurile pe el zilnic de luni de zile cam toti ne-am plictisit si binenteles ca efectul va fi exact contrar la ce spera ei. O avea bube mai mari sau mai mici dar inca putin si il acuzau ca el l-a batut pe cruce pe isus , iar pe prostanac si pe cameleonul de antonescu la ei in studio s-au purtat de parca le erau parinti. Si patronii de mass media si ziaristii sunt oameni dar majoritatea au o mare problema la capitolul profesionalism, majoritatea sunt niste ciorapari care alearga dupa rating. Hai ca am vorbit mult si nu am spus nimic nou :))
  o zi perfecta si nu va mai stresati atat, face rau la sanatate si ultimul lucru de care avem nevoie este o plimbare prin spitalele autohtone

 13. liviu said:

  Comunistii au distrus prin “”linistea “” pe care o ofereau, personalitatea, competitia, libera exprimare si au promovat minciuna, incompetentza, slugarnicia ceea ce vor sa promoveze acum cei de la PSD.In 12 ani plus 2 cu PNL +9 luni cu PD-L nu au facut nimic decat si-au hranit proprii membrii de partid si familile lor la fel ca in vremea PCR-ului.Cine era membru de partid avea intaietate.RUSINE.

 14. PREDATOR said:

  TIMPUL I-A DEVOALAT PE TOTI CEI CARE AU FOST FALSI ACTORI AI REVOLUTIEI; DINESCU,CARAMITRU,PE TRE ROMAN .DOINA CORNEA A INTERPRETAT ROLUL PRIM MADONEI DIZIDENTE IAR ACUM SI-A DAT JOS MASCA SI VEDEM O BABA HIDA SI URATA CE NE INVENINEAZA CU VITRIOL SA NU PUTEM VEDEA SPIRITUL LIBER AL TIMISOAREI!BLASFEMIE A FOST GESTUL CELOR TREI DIAVOLI AI CIUMEI ROSII SA INTINEZE SIMBOLULU SFANT AL LIBERTATII LA TIMISOARA!

 15. george said:

  aaa….nu sunt un forumist inversunat, scriu foarte rar vreun comentariu, dar nu pot sa nu remarc faptul ca mai toti inversunatii de pe forumuri nu comenteaza decat nimicurile prezentate de televiziuni, fara sa vad lucrurile intradevar mari care se fac. si daca tot incepui sa-mi dau si eu cu parerea….vad pupincuristii lui basescu, cei care iarta toate asa zisele greseli ale marinarului doar pt ca le place acesta, cred eu, doarece pare un om puternic si incearca totusi sa schimbe ceva. vad si pupincuristii lui geoana, niste batranei ramoliti care plang dupa vremurile vechi, gen…DDR pe care intr-un fel il inteleg sau niste copii care vad ca basescu a lovit un copil sau ca ridzi a furat niste milioane de euroi, dar niciunii din eu nu vad ca unul, adica marinarul vrea sa faca niste schimbari in stat care, dupa parerea mea, ar face statul mai eficient, doar traim in secolul vitezei nu? si care sunt intradevar chestii importante si care ar trebui sa dureze, care sunt chestii cu adevarat importante si de care multora le e frica. celelalt, papusa de carton a unor sacali care sta cu vaselina in buzunar doar pt ca ar ajunge si el la apogeu carierei, ar vrea sa traim linistiti, fara scabdaluri, sa putem dormi cat ei isi fac treburile(afacerile) cum s-a intamplat si inainte. de ce sa schimbam noi sistemul? ca traditia noastra de acum 100 de ani era asa ca acum, dar de ce mergem cu masina? ca acum 100 de ani mergeam cu carul cu boi. mai ganditi si voi! nu mai inghitit ca preostii tot ce vi se ofera!

 16. Ilie said:

  Stimată doamnă Brînduşa Armanca, nu vă convine cînd cineva face comparaţii cu minerii! Dar minerilor credeţi că le place să-i consideraţi oaia neagră a societăţii. Văd că îl susţineţi pe Băsescu. Dacă tot aduserăţi vorba de mineri, ştiţi cumva cine era ministru al transporturilor cînd au venit minerii în Bucureşti? Nu cumva chiar Traian Băsescu? Cine le-a pus, deci, trenurile la dispoziţie?
  Şi dacă aduserăţi vorba şi de Proclamaţia de la Timişoara şi de punctul 8, aveţi dv. idee cine ar fi fost lustrat dintre cei 12 candidaţi la preşedinţie? Nu cumva doar Traian Băsescu! Sînteţi o intelectuală, aşa că reflectaţi la cele de mai sus! Cine vrea putere mai multă, cine are, deci apucături dictatoriale? Nu cumva chiar Traian Băsescu?! Unde aţi mai auzit dv., în toată lumea, un şef de stat care să denigreze zi de zi Parlamentul ţării lui, adică instituţia fundamentală a democraţiei?! Iar dacă vrea să se lupte cu mogulii, a greşit funcţia, trebuia să se facă procuror nu şef de stat!

 17. PENTRU RROMÎNUL PATRIHHOŢ said:

  LIMBAJUL PE CARE ÎL FOLOSEŞTI ARATĂ CĂ ÎŢI LIPSESC MULŢI DIN 7 ANI DE ACASĂ ŞI MULŢI DIN CEI DE ŞCOALĂ,SUNT CÎTEVA DIN MOTIVELE LIMBAJULUI PE CARE ÎL FOLOSEŞTI ZILNIC PE NET ÎN CANTITATE MARE,CU OCAZIA ASTA SE LĂMURESC ŞI CITITORII CINE SUNT VOTANŢII LUI BĂSESCU !!!!

 18. R. Actionaru said:

  Securistii, comunistii si minerii sunt cele trei categorii sociale, care au facut tot ce este mai rau in aceasta tara. Atata au invatat si stiu formatorii de opinie care ne dau lectii si se erijeaza in mari guru.
  Daca citesti cu atentie articolele unor ziaristi, cum este si articolul de fata observi cu usurinta pe cine slujeste respectivul ziarist si interesele cui le apara.
  Autoarea prezentului articol ii apara pe vajnicii anticomunisti din Piata Operei din Timisoara si din celelalte piete. Domnia sa este vexata ca doamna Cornea i-a comparat pe acestia cu minerii, insa comparatia este una nepotrivita deoarece minerii sunt o categorie de oameni curajosi, cinstiti si muncitori ceea ce nu se poate spune despre mutrele iesite in strada ca sa apere ce? grandomania lui Basescu cel mai mare comunist, anticomunist .Autoarea articolului este clar o sustinatoare a lui Basescu si ar trebui sa stie ca acest basescu a fost este si va ramane un comunist, securist nu stiu daca a fost dar sigur a figurat in evidentele securitatii ca turnator, iar cu minerii a fost un prieten apropiat deoarece le-a facilitat venirea in Bucuresti. Deci, autoarea articolului apara cele trei categorii sociale foarte apropiate idolului sau.
  Incepand de astazi promit ca nu voi mai citi ziarul GDS si nici voi mai posta comentarii la niciun articol.

 19. IMPRESII, said:

  treziti-va si numai comparatii perioadele numai era cazul ca dupa 20 de ani sa iesiti in piata cu figirile desfigurate si urland sa faceti contramanifestatie fara sa aveti dreptate . ce sa confiste in ac campanie electorala cind lucrurile sint clare unul nu se vrea dus dupa ce a facut numai balci de 5 ani si o da cu comunismul cu confiscarea, cu moguli , cu timpenii si romania e pe topogan . incercati si vedeti realitatea nu va mai indoctrinatii cu fantome ci votatii schimbarea ori de cite ori aveti oocazia pteca ura si dezbinarea nu au adus prosperitatea . uite ca d-na Cornea a vazut multe la viata si vrea sa se dezvolte civilizatia care este parte a democratiei nu ca na-i voie colo ca confisti coli ca aduci pe nu stiu cine sa ia ,…pai ce sa se mai intample rau ca e destul ce a fost pana acum hai sa avem si liniste si sa gasim resursele ptr o relansare dar fara ura si instigatii..

 20. FINIS said:

  CEAUSESCU A PIERDUT LA TIMISOARA – ILIESCU LA FEL ACUM . ORASUL A FOST SI RAMINE OCCIDENTAL UNDE ,, SMECHERII ,, POLITICI PIERD PENTRU CA FRAERII POLITICI – GEN GURA – CASCA – SINT FOARTE PUTINI . BRASOVUL E PE APROAPE . SA VAZUT CLAR – ROMANIA NU POATE FI ,, ROSIE ,,

 21. Dan RO-tariu said:

  Romania poate fi prostita, astfel PSD poarta o culaore cu care nu are nici in clin nici in maneca, PSD poate fi considerat un partid comunist desi nu au nimic in plus sau in minus pentru comunism fata de PDL. Da Romania poate avea orice culoare insa prostita e de 20 de ani.

 22. Cornholio TM said:

  Is this Nicaragua? I will take this land for my Bunghole! Long live The Almighty Bunghole! I am The Great Cornholio! There will be TP for everyman! My people: we have men without TP! Noman should be without TP! :)))))

 23. RRomanul patriHHotz said:

  Ptr. #20: amice, te legi de scoala mea dar matale nici nu stii cum se scrie “roman” (nu romin). In aia 7 de ani de acasa am invatat si doua lucruri esentiale care tie iti lipsesc: sa nu imi fac idoli oameni si sa nu pupincuresc adica sa am personalitate si sa nu ma plec decat in fata lui Dumnezeu. Si am mai invatat inca ceva, sa-mi cer scuze cand gresesc. Acum realizez ca am fost cam dur cu ALINA in mesajul #6 pentru ca din greseala am crezut ca mesajul #5 a fost adresat de ALINA mie desi scrie clar “Pentru ALINA” – ce sa-i faci, e din cauza prazului, ca tocmai ce am primit un maldar via Mexic ca aici este interzis fiind considerat planta halucinogena. Deci imi cer scuze fata de Alina si e treaba ei cu cine voteaza. Pe de alta parte inteleg ca nu prea stii sa scrii ,ca asta este cam greu pentru inteligenta ta, dar credeam ca macar stii sa citesti. Cum dreac ai inteles tu ca eu as fi din tabara lui Basecu cand pentru mine toti politicienii sunt niste lichele? Hai ,marsh si cara pancarta si portretul lui Geoana ca ai experienta de pe vremea lui nea Nicu!

 24. impresii said:

  mai dar chiar esti prost vezi 26 si vulgar .sa stii ca ideea conteaza si nu aberatiile pe care le rostestii din capul tau plin de prostie si incultura . na-i coerenta si nici dreptate in ce priveste un comentariu . pai aici te ref la art nu la dobitoceniile care le abereaza o minte care delireaza.

 25. pentru 26 said:

  te.ai trezit găozare ?unde ne întîlnim diseară ?treci pe la mine ! dar nu vii maro pe dinţi ca în articole ! te aştept.

 26. Pt.Naparca comunista said:

  Mai lingau PDL-ist ,ai macar bunul simt sa nu ‘paste’ texte deja leshinate la alte articole.
  Esti un ****.

 27. ptr. 27 si 28 said:

  cum sa nu toarashu! ne vedem la sediul PAS din gang. o sa am grija sa ramai fara dinti si colorat rosu in bot ca sa te-asortezi cu partidul pe care il reprezinti.

 28. NU FII PROST 30 !!!! said:

  Numai ****rile proaste dau din gură ca tine bărbaţii se caracterizează mai mult prin fapte,lucru de care ai să te convigi !!!!!!

 29. ptr. 31 said:

  barbatii adevarati tac ca limba lor ii linge pe barbatii politicieni care vorbesc. in afara de lins, cu ce alte fapte te mai lauzi?

 30. ptr. poz31 said:

  se stinse lumina iti pusasi pielea de porc comunist pe tine?

 31. ptr. barbata de la 31 said:

  mie imi plac fatalaii tacuti si ascultatori ca tine si vreau sa iti dau o ciocolata.

 32. Victor said:

  Pentru 33,34,35-bă da tu nu vezi că eşti prost,şi că omul ăla nu te bagă în seamă ?cred cş ţi-o furi pînă la coadă,ăsta care ţi-a scris se pare că tace şi le face.

 33. trotineta Fraud said:

  ma uit ca prostu` la astia doi la tembelizor si ma intreb: Cit de prost sint?!!! Adevarat ca se ataca precum hienele pentru “cadavrul” (Romaniei)! Ce tiganeala!!! Pai de-aia sint prost: ca ma mir! Ma mir si de ce ma mai mir! 🙂

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 3 decembrie 2009

Actualitate

» Fotbal: CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa
» Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!
» Duel Băsescu – Geoană, la televizor
» Bugetul pe 2010,
» Ion Diaconescu: Radu Sârbu s-a referit la alianţa PNŢCD – PNL
» Geoană: Nu-mi place Vântu, mi se pare malefic şi puţin cam turbulent
» „Vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas…“
» Olt: Şofer de ambulanţă, băut în timpul serviciului
» “Naşul” – ediţie specială, după alegeri
» Bulevard „suspendat“ în Craiova
» Despăgubirile pentru întârzierea trenurilor, amânate până în 2014
» Premiul cel mare la extragerea Loto 6 din 49 nu a fost câştigat
» Un furnizor Ford deschide o fabrică în Craiova

Local

» Prietenii lui Patriciu
» Traian Băsescu a dat în judecată Gardianul şi pe Patriciu
» Geoană: Este problema lui Năstase şi a lui Băsescu ce au făcut într-o viaţă anterioară
» Maria Băsescu: Dinescu să-şi ceară scuze…
» Scurte ştiri
» Studenţii economişti, premiaţi la Olimpiada Naţională a Studenţilor
» School after school pentru elevii din Mofleni
» A început vaccinarea
» Două accidente, şase maşini avariate
» Judecaţi pentru evaziune fiscală
» Record de viteză

Gorj

» Copil de patru ani, victima unui viol

Sport

» Gorjenii schimbă tactica din iarnă
» Daţi-i şapte şi lui Gigi!
» Mihai Costea vrea să vorbească pe teren
» Ionuţ Luţu: Învingem Steaua şi Oţelul!
» Luncanu a ieşit la lumină
» FR de Canotaj îi pregăteşte o surpriză Cameliei Lupaşcu
» Energia are meci greu la Odorhei
» Asesoft şi Elba, perdante în Europa
» Metal Galaţi, victorie în Liga Campionilor
» Succesul lui Bute are ecouri puternice
» Surkis va negocia cu „Il Luce“
» Hagi, numărul 10 la PSV
» „Câinii“ şi-au luat gândul de la Liga Europa
» CFR se agaţă de ultima şansă

Magazin

» Horoscop
» Scurte ştiri
» Greşeli de evitat atunci când vă pensaţi
» Fereşte-te de radar!
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Picătura de cunoaştere
» Bancul zilei

Opinii

» Domnule Mircea Geoană, nimic personal: De ce v-aţi dus la Timişoara?
» Scrisoare deschisă către Doamna Doina Cornea
» Cum au manipulat televiziunile manifestaţia din Piaţa Operei
» Mogulii plâng

Top