21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiViciere de rezultat

Viciere de rezultat

Universitatea – CS Otopeni 2-2. Este adevărat că Ştiinţa noastră n-a mai strălucit, n-a reuşit să repete evoluţia sclipitoare din etapa trecută, dar rezultatul final, în opinia mea, este viciat. Încep cu sfârşitul, respectiv cu golul marcat de Kalle sau cum l-o chema pe africanul care ne-a egalat în minutul 84, gol marcat dintr-o evidentă poziţie de ofsaid. Ni se trage de la o femeie, ca să zic aşa, de la asistenta Rigo, dar şi centralul Tudor are partea sa de vină. Este doar o opinie, nu fac aprecieri asupra arbitrajului, am mai spus de ce… Totuşi, vina pentru acest 2-2 este în curtea noastră. Ştiinţa n-a fost determinată, ba chiar s-a lăsat, la un moment dat, dominată de Otopeniul lui Bucurescu. Am început bine, cu un gol superb înscris de Prepeliţă, am avut şi alte ocazii, dar superficialitatea unora a făcut ca tabela să rămână neschimbată. Cu un sfert de oră înainte de final, un african al Otopeniului de aproape doi metri, Nibombe, ne-a… „bombat“ cu capul şi scorul a devenit 1-1. Alt african, Wobay al nostru, ne-a readus zâmbetul, 2-1 pentru Craiova. Era minutul 80, iar oltenii lui Napoli trebuia să fie precauţi pentru ultimele zece minute ale partidei. Asta e, n-am pierdut nici un război, avem ocazia să urcăm pe podium în următoarele etape. Băieţii ar trebui să recupereze la Buzău, deşi „buturugile mici“ au început să se trezească la viaţă. Doar două vorbe mai spun despre acest meci: Băieţi, credeţi în voi! Puteţi prinde o cupă europeană! Şi bravo suporterilor, au încurajat echipa pe tot parcursului meciului! Aşa trebuie!
Poli Iaşi – Pandurii Târgu Jiu 1-1. Şi oltenii lui Cîrţu ar fi meritat toate cele trei puncte ale meciului de la Iaşi, Poli fiind o umbră a echipei din sezonul trecut, atunci când ei au fost un fel de forţă pe terenul propriu. Moldovenii sunt în zona retrogradării, iar guralivul Ionuţ Popa a ajuns şomer după acest meci. Ca şi celălalt tehnician cu gura mare la orice fază, Hizo, care şi-a dat demisia după SC Vaslui – Gaz Metan Mediaş 1-1, un meci care l-a băgat pe Porumboiu cel bogat în zona „nisipurilor mişcătoare“.
Dinamo – Steaua 1-1. Orgolii, rivalităţi etc. A ieşit un meci cu un rezultat care a nemulţumit ambele tabere. Oricum, Dinamo n-a arătat că are faţă de lideră, derbiul fiind controlat, de fapt, de Steaua. Oaspeţii au deschis scorul destul de repede în Ştefan cel Mare ('8), au continuat să domine echipa „Strâmbului“ şi ar fi putut majora scorul (două bare, Semedo şi Kapetanos, ultimul fiind autorul golului). S-a terminat 1-1, Ad. Cristea reuşind un plonjon de revăzut, şi astfel Dinamo s-a menţinut în frunte.
CFR Cluj – Unirea Urziceni 1-0. Campionii au fost mai tehnici, mai în formă, iar repetiţia pentru meciul cu Bordeaux s-a încheiat cu bine.
Bistriţa – FC Argeş 2-0 şi Farul – FC Braşov 1-1. Rezultate echitabile.
Oţelul – FC Timişoara 2-2. Liderul „virtual“ al campionatului a obţinut un punct cu noroc, egalând în prelungiri la capătul unei faze controversate, la o bâlbâială în defensiva gazdelor, fază care a dat naştere unor speculaţii.
Rapid – Gloria Buzău 1-0. Chiar dacă s-au chinuit, în cele din urmă giuleştenii au câştigat toate cele trei puncte în faţa „lanternei roşii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII