12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiUn alt Mititelu în 2008?

Un alt Mititelu în 2008?

Ca de obicei, finanţatorul Universităţii este optimist şi încrezător în echipă. De sărbători, el a transmis suporterilor să fie liniştiţi, să nu îşi facă griji. „Sper să terminăm în primele opt echipe“, a afirmat Adrian Mititelu pe site-ul clubului oltean. Nu a oferit prea multe detalii, nu a argumentat posibilul urcuş în clasament, dar nici nu are prea multă importanţă asta. Este clar că, în viziunea finanţatorului Ştiinţei, returul va salva sezonul. După cele 19 etape, situaţia Universităţii nu este roz (locul 11, -10 la „adevăr“), mai ales că există şi acest embargo la transferări pentru un an, ceea ce înseamnă că lotul oltenilor nu poate suferi modificări radicale, aşa cum se auzea anul trecut, mai bine zis cum afirmaseră unii oficiali olteni. Deşi Ştiinţa nu a strălucit în meciurile din 2007 (tur, plus două etape din retur), există speranţa unei renaşteri în această parte a sezonului din 2008, cu acelaşi lot de jucători. Vorbind despre problemele de la echipă, finanţatorul oltenilor aruncă pisica în alte curţi, ca să zic aşa, ocolind adevărul. „Avem lot de valoare, chiar dacă nu am obţinut prea multe rezultate pozitive în ultima perioadă, însă rămân la convingerea că alta a fost cauza, nu valoarea jucătorilor“, susţine Mititelu.
Care ar putea fi cauza? Sunt mai multe chiar în ograda proprie şi foarte bine cunoscute de finanţatorul Universităţii, dar suporterii continuă să fie aburiţi cu declaraţii de genul:„Soarta a fost puţin nedreaptă cu noi“, „Am muncit şi mi-am făcut datoria…“, „Am făcut tot ce a depins de mine…“, „Le spun (suporterilor – n.r.) să aibă încredere în continuare în mine, chiar dacă uneori mai greşesc“ şamd. Este adevărat că în unele partide oltenii au fost defavorizaţi de greşeli de arbitraj, dar Universitatea a fost (la un moment dat) ciuca bătăilor din cauza evoluţiilor jucătorilor aduşi de preşedintele Consiliului Director şi bulversaţi de desele schimbări ale antrenorilor şi de presiunea care există la Craiova. Apropo de politica achiziţiilor de la Universitatea: Dinel Staicu voia să-l aducă pe Ruiz la Craiova oferindu-i 200 de dolari pe lună (?!), iar în urmă cu ceva vreme Mititelu, se zice prin urbe, l-ar fi refuzat pe Szekely, preferându-l pe Stoianof.
Totuşi, un semn bun răzbate în finalul interviului acordat de finaţatorul Adrian Mititelu site-ului clubului. „Sper ca toate lucrurile greşite să ne aducă în situaţia să tragem concluziile corecte şi să nu mai repetăm greşelile din trecut“. Să însemne asta o schimbare totală în ceea ce-l priveşte pe preşedintele Consiliului Director, adică de fotbal să se ocupe la Universitatea numai cei din fenomen, cum ar fi Ilie Balaci?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU