10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiÎntrebări fără răspuns

Întrebări fără răspuns

Chestionat ce părere are despre australienii din lotul Ştiinţei, interimarul Daniel Mogoşanu a spus fără să stea pe gânduri: „E o întrebare dificilă, la care nu pot să răspund“. Desigur, Mogoşanu, omul rămas în bătaia puştii după îndepărtarea lui Ovidiu Stîngă, a evitat să răspundă nu pentru că nu s-ar pricepe la fotbal sau pentru că nu şi-a făcut încă o părere despre „canguri“.
„Moghi“ ştie că toţi cei care i-au arătat cu degetul, şi nu cu ăla mijlociu, pe oamenii lui Stălinescu au avut de suferit. Stîngă a plecat după ce Baird i-a spus ceva cu „fuck“, iar Mititelu i-a dat dreptate autralianului. Cristescu şi Costeşin au demisionat după ce au văzut haosul creat de autralieni la echipă şi modul în care Stălinescu, ajutat de stelistul Roşca, reuşeşte să-l ducă de lanţ pe Mititelu. Toate astea, într-un moment în care echipa avea nevoie de o minte limpede, de un conducător adevărat, care să reuşească să o aducă pe linia de plutire, nu să plângă pe colţul mesei şi să caute duşmani văzuţi şi nevăzuţi peste tot în jurul său.
Mereu superior, mereu zeflemitor cu cei care au încercat să-l tragă de mânecă şi să-i arate unde greşeşte, Mititelu a crezut că le ştie pe toate şi că poate conduce de unul singur. Când a rămas în pană de ideei a cerut sprijinul unora care iubesc aceasta echipă doar de când sunt plătiţi. Apropo, câte echipe au mai salvat Stălinescu şi Roşca din astfel de situaţii? Nici una. Amândoi fac practică la Craiova, avându-l profesor pe Adrian Mititelu. Omul care s-a ridicat dintre suporteri şi care a ajuns cel mai mare duşman al suporterilor. Şi, culmea, pentru acest lucru a mai scos şi o grămadă de bani din buzunar.
Uşor de influenţat, Mititelu a fost mereu prost sfătuit de cei care l-au înconjurat, de cei care nu au ştiut decât să-l asmută printre gard spre cei care au încercat să spună adevărul. S-au temut că, deschizând ochii şi acceptând dialogul, Mititelu le-ar putea lua pâinea de la gură, lăsâdu-i fără obiectul muncii.
Curios este că finanţatorul a acceptat această situaţie, iar acum s-a trezit spunând lucruri pe care probabil nici el nu le crede. Situaţia este alarmantă, iar Mititelu reuşeşte cu greu să răspundă la întrebări de genul: de ce nu a admis că este necesar să aducă un concurent pentru Bornescu, de ce Dilevski, jucătorul de 500.000 de dolari, nu-i poate face concurenţă lui Dănănae, care joi a fost bulevard pentru Ilie Iordache, de ce Rose nu poate face niciodată marcaj, de ce Wobay, cu tehnica lui impecabilă, nu reuşeşte să marcheze, de ce Baird ratează din orice poziţie şi totuşi e titular meci de meci, de ce Stoica nu mai joacă nimic după ce a fost chemat o dată la naţională, de ce se insistă pe aceeaşi jucători când echipa are opt înfrângeri consecutive, de ce Tănasă a rămas anonim după evoluţia bună din prima etapă, de ce jucătorii se ceartă între ei atunci când trebuie să execute o lovitură liberă sau de ce mai sperăm că echipa asta îşi va reveni dacă patronul nu reuşeşte să pună un antrenor de săptămâni bune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS