17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSă vină spectatorii!

Să vină spectatorii!

Mă bucur sincer când Universitatea câştigă sau face meci nul în deplasare, aşa cum s-a întâmplat acum la Constanţa. „Vinovată“ de această serie bună a Ştiinţei este şi schimbarea antrenorului, care tot timpul reprezintă bucuria nebunilor, cum se spune. Mutarea Cioroianu a fost însă de bun augur şi s-a văzut şi în meciul cu Farul. Această ieşire sportivă de ţinută, de siguranţă în manevrarea balonului, siguranţă care s-a observat şi în apărare, la duelurile unu la unu, m-a lăsat cu gura căscată. O fi fost meci de vacanţă, dar Craiova a dominat jocul cu o dezinvoltură pe care nu am mai văzut-o de mulţi ani la această echipă. Chiar şi în zece oameni, Ştiinţa nu a avut vreo emoţie, cu toate că Panduru a forţat şi a trimis în teren trei atacanţi: Disney, Tilincă şi T. Moldovan. Un rezultat echitabil, ţinând cont de ocaziile mari de gol. În prima repriză, ambele echipe au ratat prin Wobay, respectiv Guriţă, iar partea a doua s-a scurs fără emoţii. De aplaudat intrarea lui Firţulescu, dar mi se pare normal să mai debuteze şi alţii, pentru că pepinieră avem, slavă Domnului!
Steaua – Pandurii 1-0. Atât cât a trebuit, Steaua a rezolvat şi acest meci şi s-a menţinut pe locul de Liga Campionilor. Echipa Pandurii a încercat să-şi aducă aminte de jocul combinativ pe care îl practica în urmă cu câteva etape, dar degeaba. Experienţa Stelei, echipă care nu a riscat şi a câştigat dintr-un penalti corect acordat de Crăciunescu junior, nu putea să nu-i aducă victoria. Celelalte rezultate ale penultimei etape nu le mai comentez, pentru că nu au fost surprize. Nici chiar în „Ştefan cel Mare“. Dinamo era în vacanţă, iar Unirea are un antrenor profesionist, Dan Petrescu.
Închei făcând un apel la publicul care simpatizează cele două echipe oltene. Să vină mâine la stadion, în ultima etapă, pentru că sigur vor avea parte de victorii. În plus, trebuie să-şi ia la revedere de la acest campionat, de la jucători şi antrenori. Comentarii vor mai fi cu siguranţă şi pro, şi contra, chiar dacă sezonul s-a încheiat. Dar, până la urmă, totul e bine când se termină cu bine.   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS