10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiNe ajută şi indirectele!

Ne ajută şi indirectele!

După acest rezultat Universitatea – Unirea Urziceni 0-0, ce ar mai trebui spus? Că totul s-a văzut sâmbătă, adică în loc de o mobilizare exemplară din partea antrenorilor şi jucătorilor am avut parte de o partidă în care mai vechile carenţe ale echipei noastre s-au evidenţiat. În opinia mea, echipa nu are nici pregătire fizică, iar chestiunea tehnico-tactică nu a fost pusă la punct. A fost evident că, în aproape toate duelurile, jucătorii Unirii au fost primii la luptă. În afară de faptul că, repet, nu prea pot alerga, oltenii trimiteau toate mingile spre Njock, dar camerunezul nu avea pe nimeni lângă el      să-l susţină. Construcţia de la mijlocul terenului a fost o temă la care probabil jucătorii Universităţii au chiulit. Culmea este că pregătirea psihologică a fost bine făcută de Ştefan Stoica, dar asta nu a fost suficient. După cum au jucat oltenii, lamentabil, se poate afirma fără supărare că Universitatea a câştigat un punct. Nu comentez momentul schimbării antrenorului Stoica, opinez doar că acesta nu a fost bine ales. Florin Cioroianu? Îl cunosc bine, am lucrat împreună la Jiul IEELIF şi Electroputere, a făcut ucenicie şi pe lângă Ilie Balaci, la Al Arabi, în campionatul Qatarului, ediţia trecută. Este bine pregătit profesional, are stofă de antrenor, o să vedeţi… El a fost însă adus într-un moment critic şi ar fi păcat să fie doar un fel de manta de vreme rea, cum se zice. Meciul de mâine, cu oamenii lui „Pinalti“, este dificil, dar zic că va fi X sau 2. Rămânând la discuţia despre subsolul clasamentului, cred că noi nu putem retrograda deoarece avem un program mai bun decât celelalte contracandidate la matineu. Şi mai zic că lupta pentru evitarea locului 15 se va da între Ceahlăul, Farul şi UTA. Pandurii – Farul 1-0, un rezultat care a adus bucurie ambelor formaţii oltene. De ce? Pandurii au acum 38 de puncte, doar -1 la „adevăr“, iar Universitatea a câştigat indirect prin înfrângerea Farului. Meciul de la Târgu Jiu n-a fost uşor, dar ce meci este uşor în acest final de campionat destul de fierbinte?! Trebuie remarcat şi altceva, corectitudinea celor de la Pandurii, ei şi-au apărat în acest campionat corect şansele. Şi zvonuri au fost destule, atât înaintea meciului cu FC Naţional, cât şi la cel cu Ceahlăul. Bravo, Pandurii!
Tot la capitolul zvonuri        s-a vorbit şi despre un posibil blat la meciul Poli Timişoara – Ceahlăul 2-0, dar zvonurile au venit doar dinspre tabăra Craiovei. S-a uitat că revoluţia s-a pornit din Timişoara?!
Rapid- Dinamo 1-4. Nu-mi face plăcere, dar trebuie să laud pe Dinamo, asta e. Este clar, „câinii roşii“, graţie unui oltean, Claudiu Niculescu, au zdrobit duminică seară o echipă care n-a avut portar şi nici inspiraţie. Nu comentez arbitrajul. Aş încheia cu FC Vaslui – CFR Cluj 0-0, meci jucat la rezultat de gazde. Vasluienii au făcut un joc de aşteptare, de apărare în faţa unui adversar, CFR, cunoscut pentru apetitul ofensiv. Lupta pentru locul II nu este încheiată, joi urmând să se dispute un derbi care, într-un fel, ar putea clarifica situaţia locului II: CFR Cluj – Steaua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU