13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiVrem si victorie pe 2007!

Vrem si victorie pe 2007!

Dupa etapa a 24-a, cred ca la subsolul clasamentului s-au cam limpezit apele, adica trei echipe sunt ca si cazute, FC Arges, FC National si Jiul, iar a patra, Ceahlaul, ar mai avea ceva, ceva sperante. Poate doar legate de relatiile lui „Pinalti“, desi se pare ca primarul si presedintele Ceahlaului nu mai este in fotbal „number one“, ca pe vremuri. De fapt, nu ma intereseaza problema Ceahlaului, ci a Craiovei. Universitatea este la al cincilea rezultat fara victorie, Poli Iasi – Universitatea 1-1. Ar fi explicatii, ca n-am jucat acasa, ca nu stiu ce, dar in clasament suntem la – 8 la „adevar“. Nu stiu ce se intâmpla, nu comentez nici masurile luate de Florii, ci astept o victorie in derbiul cu CFR Cluj, din vinerea Pastelui. Ce a fost la Iasi? O partida inceputa prin declaratii incendiare, iesenii acuzând si acum evenimentele din meciul tur, de la Craiova. Ionut Popa, ca de obicei, a incercat sa tensioneze aiurea meciul, crezând ca printr-un razboi psihologic ar putea câstiga meciul de pe teren. Iar pe dreptunghiul verde al stadionului din Dealul Copoului s-a desfasurat un meci mediocru, ambele combatante neriscând prea mult. Cei doi antrenori au „mers“ pe varianta sa nu primeasca gol si sa astepte arma contraatacului. Craiova a deschis scorul, dar oltenii nu au stiut sa gestioneze acest moment favorabil. Stefan Stoica ar fi trebuit sa efectueze cele trei schimbari mai din timp, astfel incât sa contabilizam trei puncte. „Avionul“ de rezultate egale ar trebui sa fie schimbat, sa gasim solutia pentru ca vineri sa „deturnam“ pe CFR Cluj. Este primul meci al oltenilor acasa, pe un „Ion Oblemenco“ probabil arhiplin, iar la aceasta intâlnire dificila Universitatea trebuie sa gaseasca solutia câstigatoare.


Nici oltenii lui Eugen Neagoe nu au fost mai pragmatici, Pandurii pierzând la Urziceni cu 1-0. Gorjenii parca au uitat sa joace bine in deplasare, au avut o prestatie modesta, rezultatul este corect, adica victoria Unirii Urziceni este meritata.


In aceasta etapa am vazut insa un meci de fotbal, Rapid – Steaua 2-3. Si aceasta partida a inceput cu mult timp inainte de ora meciului, tot cu declaratii psihologice, cu amintiri s.a.m.d. In tribune au fost doar suporteri ai Rapidului, oameni de fotbal, inclusiv politicieni, chiar primul- ministru. Giulestenii au jucat bine, s-au apropiat de valoarea lor reala, dar n-au avut sansa. Steaua a ajuns de trei ori la poarta nefericitului Danut Coman si au inscris de tot atitea ori! Cum ziceam, sansa a fost de partea echipei lui Cosmin Olaroiu, as putea afirma ca este un rezultat norocos pentru Steaua. Arbitrajul a fost modest, ca sa zic asa.


Etapa a cuprins, printre altele, si un rezultat surpriza, Dinamo – FC Vaslui 0-0. Moldovenii au luptat eroic, au avut in Haisan un portar imbatabil, in timp ce Dinamo parea o echipa cu sacii in caruta. Nu zic mai mult, ca de… Oricum, ceva s-a intâmplat in tur, altceva se petrece acum. Sa asteptam insa derbiul Pastelui, Steaua – Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS