8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Draga Mosule

Draga Mosule, mi-am permis sa scriu câteva rânduri despre activitatea dumitale si fac acest lucru pentru ca ne-ai cam uitat in ultima vreme. In carnetelul ala a lu’ matale sunt câteva adrese notate de mai multe ori, in timp ce pe noi, suporterii Universitatii, ne-ai uitat si ne-ai privat de bucurii. Si cam de multicel, nu crezi? Pai, ma uit la Steaua, la Dinamo, dar si la celelalte echipe din prima liga si pot spune ca au primit o gramada de cadouri, culmea este ca in mai multe perioade ale anului, nu numai de Craciun. Or fi fost ele mai cuminti ca noi si mai harnice, dar nici chiar asa!


In vara, le-ai dat multi jucatori de valoare, noua… nimic. Veni si toamna si tot asa o tii. Stelistii il primira si pe Ovidiu Petre, pe francezul Cyril Thereau, rapidistii pe Mazilu si Lazar, Nationalul pe brazilianul Altamir si culmea este ca lor le-ai promis ca le mai faci astfel de cadouri, ca sacu’ e mare. Pâna si FC Arges se bucura ca a auzit ca o sa le dai ceva, pe Boris Keca si Dalibor Mitrovic, si chiar Jiul s-ar putea sa o puna cu Panin si Dumitru Mitu, de la Cluj. Noi, nimic. Tot timpul de caruta. Da’ ce-ai cu noi? Ca, uite, reveniram in A si nu prea merge treaba, ca nea Arici ne-a adus numai canguri de plus si jucatori din diviziile fantastice. In schimb, ne striga ca ne-a facut echipa si ca luam titlul cu ea in curând si mergem in Europa. Da’ nu ne-a spus si de ce titlu e vorba, ca nu prea batem pe nimeni. Pai, nu batem, mai Mosule, ca tu le-ai dat adversarilor nostri cadourile misto, iar noua nimic.


Când ma gândesc ca vine iarna, imi vine sa mor, ca stiu ca lor iar o sa le dai jucatori. Dar poate ne ierti, Mosule, si ne ajuti si pe noi cu ceva. Hai, te rugam frumos, ca altfel iar o sa avem probleme si nu este bine. Trebuie sa mai ai ceva dosit pe-acolo, sunt convins. Ce, te faci ca nu auzi? Aaaaaa, ai adresa veche? Pai, cum asa, ca ne-am mutat sediul cam de mult, de când a preluat nea Arici echipa. Daca nu ai adresa, lasa ca ti-o scriu eu. Uite: strada Sfântul Dumitru, numarul 1. E simplu, nu? Da’ sa nu te faci ca uiti! Hai, ca te las, Mosule, sa te gândesti la variante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU