8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiArjica s-a suparat pe sat

Arjica s-a suparat pe sat

Daca in sezonul trecut Adrian Mititelu s-a rezumat sa sara la gâtul ziaristilor, injuraturile nelipsind deloc din „peisaj“, acum, „Arjica“ a trecut la fapte demne de compatimit.


Totul a inceput in ziua premergatoare partidei cu FC Vaslui, când impreuna cu alti colegi de breasla ne-am dus la sediul clubului pentru a ridica acreditarile de meci. La scurt timp dupa ce am obtinut aprobarile, purtatorul de cuvânt ne-a sunat si ne-a adus la cunostinta ca nu mai sunt valabile, pentru ca s-a modificat grafica acestora si trebuie sa facem o cerere catre conducere daca vrem sa stam in locul special amenajat presei. Ne-am conformat noilor rigori si am asteptat cuminti pâna a doua zi, la 12.00, sa ne obtinem dreptul de a sta la masa presei. Revenind la sediul clubului am constatat ca sunt patru cereri respinse, adica exact reprezentatii celorlalte cotidiene din Oltenia care concureaza Editia Speciala, in speta fiind vorba despre Ionut Colteve (Prima Ora), Silviu Ghita, Constantin Radu (Cuvântul Libertatii) si subsemnatul. Cum decizia era irevocabila, ne-am vazut nevoiti sa ne exercitam meseria departe de tribuna oficiala.


Partea interesanta a lucrurilor s-a consumat dupa terminarea meciului, când am dorit sa intram la conferinta de presa si am fost intâmpinati de bodyguarzi, care ne-au insotit pâna in afara incintei, la ordinul lui Adrian Mititelu. In plus, la inceputul partidei, pe pista stadionului s-a petrecut alta scena ciudata, fotoreporterul GdS, Marian Preda, fiind imbrâncit de directorul executiv al Editiei Speciale, Lucian Mitu. Acesta si-a motivat gestul prin faptul ca doar fotoreporterul de la ziarul patronului are voie sa faca fotografia de grup a echipei.


Aceste practici ale personajelor de mai sus nu pot fi trecute cu vederea, pentru ca legitimatiile emise de Asociatia Presei Sportive din România confera posesorilor dreptul de a asista la competitiile sportive de „la locurile rezervate presei“. Drept urmare, instiintarea forurilor competente este inevitabila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS