8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiCuloarea câstigatoare

Culoarea câstigatoare

Fara doar si poate, primirea vestii cum ca Universitatea nu mai pleaca in cantonamentul din Germania – Olanda a taiat rasuflarea multor suporteri, pentru ca acest turneu te edifica in privinta obiectivului propus. Era una sa joci cu Galata, Feyernoord sau FC Bruge si sa scoti un rezultat datator de sperante si alta este sa joci cu FC Caracal. Asta este, ne-am obisnuit cu astfel de practici. Când echipa era orchestrata de Dinel si antrenor era Rednic, Universitatea anunta ca trage la titlu si, cu toate ca avea un lot cu nume rezonante, in plus, cu un sezon inainte termina pe pozitia a patra, Stiinta a retrogradat.


Parca, parca actuala situatie incepe sa semene cu cea din „Era Dinel“, adica obiective marete, dar fara fapte. Si motivele de indoiala sunt, din pacate, destul de multe. Primul lucru care ar trebui sa dea de gândit este legat de declaratiile oficialilor olteni, care au afirmat ca nu sunt adversari adevarati in locatia anuntata inca din iarna. Chiar asa sa fie? Si, chiar daca nu o fi fost Galata pe-acolo, chiar nu erau mai bune de experimentat echipele de liga a doua din Olanda decât FC Caracal? De acord ca amicalele cu Poli, FC Arges, Sportul si CFR Cluj nu sunt de ici, de colo, dar chiar sunt parafate? Sau, cu o zi, doua inainte de confruntare, ies din nou la rampa oficialii Stiintei si spun ca meciul nu mai are loc? Si, ca de fiecare data, adversarele sunt de vina. Ca si-au schimbat planul, c-o fi, c-o pati. Haide, cunoastem placa! E veche… dar neprafuita.


Si de aici pornesc multe probleme, incepând cu cea de lot si terminând cu obiectivul declarat de patronul Mititelu, care sare la gâtul tuturor celor care nu vad situatia la fel de roz ca el. Daca indraznesti sa fii realist si sa prezinti faptele asa cum sunt, din rauvoitor si din dusmanul echipei nu esti scos. A, ba da, esti facut dinamovist sau stelist, desi poate tu iti doresti mai mult decât el binele acestei frumoase grupari.


Ar mai fi si declaratiile belicoase aduse celor din Capitala, care nu au cum sa faca bine, pentru ca acolo se da ora exacta si, ca sa te iei de gât cu dusmanul când nu-ti vezi capul de probleme, doar de dragul de a o face, nu este un lucru imbucurator. Sa-l facem de râs pe Borcea pe terenul de joc, sa batem Dinamo cu 3-0 si palma este mult mai dureroasa…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS