10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMeci de Cupa Europeana la Caracal!

Meci de Cupa Europeana la Caracal!

Vineri, elevii lui Ovidiu Stinga au demonstrat ca devin un team invincibil, 4-0 cu Rapid II intr-un meci care i-a deraiat pe giulesteni pe locul 13 (retrogradabil). Dupa incheierea tuturor intâlnirilor etapei, alta bucurie a fost in tabara oltenilor… Celelalte trei contracandidate la sefia seriei, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni si Petrolul Ploiesti, au obtinut rezultatele pe care Universitatea si le-a dorit, remize! Asta a dus Craiova la patru puncte de Vâlcea si trufia liderului, de care scriam in avancronica de vineri, este justificata prin fapte. Desi Universitatea a zdrobit pe Rapid II, antrenorul-manager nu era foarte incântat de evolutiile elevilor, ceea ce pe multi i-a surprins. Stinga are insa dreptate, iar jucatorii lui ar trebui sa-l perceapa corect deoarece Rapid II nu a fost Unirea Urziceni sau Petrolul, iar in prima repriza s-a jucat destul de modest pentru pretentiile unui lider. Este insa adevarat ca si terenul de joc a influentat evolutiile celor doua formatii care s-au intâlnit vineri.


Sâmbata, „câinii rosii“ din Stefan cel Mare au fost umiliti de doua ori. Dimineata, pe fostul stadion pastorit de „Militica“ Dragomir, „Victoria“ (acum „Florea Dumitrache“), oltenii lui Ungureanu si Balaci au câstigat in fata satelitului Dinamo II, iar seara galatenii au spulberat pe Dinamo cu 3-0! Si FC Caracal a invins satelitul lui Dinamo chiar daca arbitrii – toti din Râmnicu Vâlcea – au fost partinitori cu gazdele!


In acest context, partida din etapa urmatoare de la Caracal dintre cele doua formatii oltene, FC Caracal-Universitatea, devine din toate punctele de vedere un derbi. Jean Nitulescu, presedintele celor de la FC Caracal, a afirmat ieri ca pentru echipa din Orasul Minunilor aceasta intâlnire cu Universitatea este una de Cupa Europeana!


Multi se intreaba insa daca acest meci nu cumva are deja stabilit rezultatul… Greseala! Cei care gândesc asta inseamna ca nu-i cunosc pe Ungureanu, Balaci si pe ceilalti de la gruparea din Orasul Minunilor si nici nu au aflat inca de orgoliul patronului Universitatii. Derbiul de la Caracal se joaca pe bune!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU