16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiBotez australian in discoteca

Botez australian in discoteca

Primo tempo. Oltenii se afla de marti seara in Cipru, iar printre noutatile lotului lui Ovidiu Stinga se numara si doi australieni, Karl Dodd si Ryan Lee Clarke, recomandati de un român stabilit prin Australia ca fiind solutiile salvatoare pentru posturile deficitare din trupa oltenilor. Si Stinga mai asteapta un australian vedeta, Michael Baird, fostul fotbalist al lui PSV, acum antrenor, afirmând ca prin sosirea in aceasta iarna a inca trei australieni doreste sa imprime tuturor componentilor Universitatii „mentalitate australiana“. „Din gura lui Ovidiu Stinga suna mai corect si fotbalistic spus mentalitate olandeza“, a comentat zilele trecute un fost antrenor al Universitatii.


Secondo tempo. Cei doi australieni adusi in aceasta iarna la Universitatea si-au facut botezul in Craiova intr-un mod insolit, printr-un scandal intr-un bar! N-ar fi primii jucatori implicati in asemenea contacte cu baietii de cartier, nu este nici o tragedie, australienii se aflau in timpul lor liber, dar… Exista, totusi, un dar. Opinez ca botezul australienilor in Craiova ar fi fost ideal sa fi fost facut de jucatorii de la Antipozi pe terenul de joc, nu intr-o discoteca. De altfel, alt australian adus in urma cu vreo doi ani cu surle si trâmbite in Banie, Clitnovici, si-a facut multe botezuri prin discoteci, iar acum am aflat si motivul pentru care el n-a prins un loc de titular si astfel nu a putut sa ajunga golgheterul Universitatii, asa cum pretindeau unii „specialisti“ de pe Unirii: Clitnovici ar fi fost bolnav. Ce cauta atunci prin baruri? Alex Piturca, doar pentru ca a asistat, tot in timpul lui liber, la un spectacol intr-un local de noapte, a fost imediat pedepsit…


Prin urbe se mai spune ca toti australienii adusi acum cu surle si trâmbite la Universitatea ar fi fost in probe, in 2004, la FC National, dar au ajuns sa joace tot in campionatul Australiei, din varii motive. Altele au fost probabil atunci datele problemei in Cotroceni, asa ca suporterii Universitatii trebuie sa-i primeasca pe australieni acum cu bratele deschise, mai ales ca toata lumea si-a pus mari sperante in acesti stranieri. Ce mai, nici n-avea sens sa ne mai incurcam acum cu un oltean pur sânge (Gingioveanu) sau un golgheter (Jaber)… Sa auzim numai de bine!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS