5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSilviu Lung pierde in orice situatie!

Silviu Lung pierde in orice situatie!

Daca in vara se vorbea ca editia actuala a campionatului in B2 va sta, dupa toate probabilitatile, sub semnul luptei dintre Oltenia si Prahova, mai exact spus intre Universitatea si Petrolul, acum, dupa cele sase etape din acest tur, s-ar parea ca lupta se da intre olteni. Universitatea si CSM Rimnicu Vilcea sint deocamdata formatiile care n-au cunoscut infringerea, dar pina vara viitoare mai sint multe etape. Petrolul lui Bercea sta insa la pinda, pe locul trei. Surpriza placuta este echipa pregatita de Silviu Lung, Minerul Motru, aflata pe locul patru, motrenii cistigind acasa toate partidele disputate pina acum.


Simbata, la Motru, este meciul cu Universitatea, derbiul acesta oltenesc nascind ambitii specifice zonei, dar si multe suspiciuni. Declaratiile repetate ale lui Silviu Lung – „Vreau sa ajut Universitatea sa promoveze“ – sint acum, inaintea partidei de miine, Minerul Motru – Universitatea Craiova, rastalmacite in fel si chip. Daca va bate Universitatea, circotasii din Motru ar putea zice ca Silviu Lung a vindut meciul! Daca Motru va cistiga, sustinatorii Universitatii l-ar acuza probabil pe Lung ca nu vrea binele Craiovei, acolo unde s-a consacrat in fotbalul mare, bla, bla!


Grea incercare pentru Silviu Lung, fostul capitan al echipei nationale fiind supus in aceasta saptamina unor presiuni nebanuite, dar pur si simplu artificiale. Indiferent cine va cistiga miine meciul de la Motru, tot se va gasi cineva sa-l acuze pe antrenorul Minerului de tradare sau blatuire, ceea ce in sport este foarte simplu. Doar minti bolnave ar putea sa faca asemenea asocieri. Oricum, intilnirea de la Motru este foarte importanta pentru podiumul clasamentului, dar presiunea creata asupra antrenorului Silviu Lung este, cum spuneam, aiurea.


In urma cu citiva ani, Silviu Lung a plecat de la Motru in Japonia, antrenor la Nagoya Grampus Eight, intr-o tara in care fotbalul atunci prindea contur profesionist. In iarna anului 2002 a revenit la Universitatea, desi japonezii trageau insistent de el pentru a semna un nou contract, ca antrenor cu portarii la echipa mare din J-League. A preferat Craiova, iar acum, in vara lui 2005, a ajuns iarasi la Motru. A dat, cum se spune, linistea japoneza pe gilceava olteneasca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS