9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDictatura alb-albastra

Dictatura alb-albastra

Comparatia dintre victoriile fara gol primit ale celor de la Chelsea (!) si ale Universitatii a fost valabila pina simbata seara. Atunci, echipa lui Abramovici a cistigat cel de-al saptelea meci consecutiv in campionat, dar a primit gol, in timp ce Bornescu al nostru nu a incasat nici un gol (dupa sase etape din campionat). Comparatia cu Chelsea, destul de aiurea, prinde bine urechilor patronului, si nu numai. Realitatea este ca oltenii sint pe val, au inceput bine acest sezon si detin un „record“ de invincibilitate care da mari sperante suporterilor ca Universitatea va reveni in prima liga. Surprinzator, cel mai tare contracandidat din B2 pare sa fie nou-promovata CSM Rimnicu Vilcea (fara nici o infringere pina acum), in timp ce Petrolul lui Bercea continua sa cistige unele meciuri fara mari probleme, asa cum a facut-o simbata, cu Astra, 4-2. „Un circ perfect!“, asa au scris martorii oculari despre aceasta partida in familie. Si, culmea, Bercea a acuzat oltenii de blaturi, iar simbata chiar si antrenorul Dunarii Giurgiu a aruncat asemenea sageti otravite spre banca oltenilor, fapt care l-a iritat pe vicepresedintele Universitatii, Silvian Cristescu.


„Brandul Craiovei a tare!“, asa si-a incheiat antrenorul Dunarii Giurgiu, Marian Ploaie, declaratia de la conferinta de presa de dupa meciul de simbata seara. Si asta dupa ce Ploaie a fost ironizat de patronul oltenilor: „Ai avut o… ploaie de noroc!“


Una peste alta, dictatura alb-albastra, ca sa zicem asa, face bine admirabililor suporteri olteni, care nu si-au parasit echipa in aceste momente. „Ciocu’ mic!“, zice intruna patronul Universitatii, adresindu-se tuturor, fie unor fosti fotbalisti ai „Craiovei Maxima“, fie unor ziaristi, adica tocmai celor care l-au avertizat la timp ca Daniel Clitnovici nu are ce cauta la Universitatea etc. Cine a avut dreptate? Nici nu mai conteaza acum asta, dar ar fi bine ca patronul Universitatii sa nu uite de ce a refuzat sa investeasca in Banie doua potente firme românesti: din cauza scandalurilor!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS